”Am anulat plecarea”. Deea Maxer trece prin momente dificile. Ce se întâmplă cu fiica artistei în aceste momente

Autor: Diana Bostan

Probleme de sănătate pentru Maysa, fiica Deei Maxer

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Artista Deea Maxer a fost nevoită să anuleze escapada la schi din cauza stării de sănătate a fiicei sale, Maysa. Cum se simte micuța în aceste momente?

Deea Maxer a anunțat astăzi, prin intermediul secțiunii Instastory de pe Instagram, că a fost nevoită să anuleze o escapadă la munte din cauza confirmării gripei A la fiica sa, Maysa. Vedeta a organizat plecarea la munte pentru fiul său, Andreas, acesta fiind dornic de a învăța să se dea cu placa și să schieze.

Probleme de sănătate pentru fiica Deei Maxer

Într-un mesaj postat pe platforma de socializare, Deea Maxer a dezvăluit că inițial planificase o plecare la schi, organizată special pentru fiul său, Andreas. Cu toate acestea, după ce Maysa s-a confruntat cu simptome ale gripei A și i s-a confirmat diagnosticul, Deea Maxer a decis să renunțe la călătorie pentru a-și proteja familia.

Citește și: „Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje” Cum au împărțit Deea și Dinu Maxer custodia copiilor și motivul pentru care cei mici petrec mai mult timp cu mama lor

”Am anulat plecarea. Am organizat o plecare la ski pentru Andreea având în plan ca eu și Maysa să stăm la hotel. Însă nu ne-a ieșit …Maysei i s-a confirmat GripaA. Chiar dacă timp de 48 de ore s-a simțit mai bine, azi noapte simptomele au revenit și i-am făcut test. Nu risc să plec cu ei așa.”, a dezvăluit Deea Maxer, într-un video postat în secțiunea Instastory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Incidentul nefericit a pus la încercare planurile de relaxare ale vedetei, care tocmai căuta echipament de schi pentru ca fiul ei să se bucure de o mini-vacanță la munte.

Fanii au reacționat prompt, trimițând mesaje de încurajare și susținere către Deea și familia sa, arătându-și înțelegerea față de decizia luată în contextul actual.

Cum a reacționat Andreas în urma deciziei luate de Deea Maxer

Cu toate acestea, Deea Maxer a subliniat că sănătatea și siguranța familiei sunt prioritare, și chiar dacă vacanța la munte a fost temporar amânată, artista este hotărâtă să se asigure că cei dragi se recuperează complet înainte de a pleca într-o nouă aventură montană.

Citește și: De ce refuză Magdalena Chihaia să poarte numele de „Maxer”? Iubita lui Dinu Maxer a dat cărțile pe față: „Aș fi confundată”

Cu privire la această neașteptată întorsătură de evenimente, se pare că și fiul artistei, Andreas, a înțeles pe deplin situația delicată cu care sora lui se confruntă. Cu toată dezamăgirea provocată de anularea planurilor pentru escapada la munte, Andreas a demonstrat o înțelegere matură, recunoscând că sănătatea surorii sale, Maysa, primează în acest moment. 

”Andreas înțelege situația chiar dacă aseară la 18:00 eu căutam costum de ski prin magazine”, a mai spus Deea Maxer.