„Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat”. Relatarea dureroasă a unui polițist, după ce un copil de zece ani a pierit în fața sa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 11:05

Polițistul a fost profund marcat de cele întâmplate și s-a descărcat

Sursa: Facebook: Daniel Zontea

Un polițist a văzut cum un copil de doar zece ani a murit sub ochii părinților. Experiența a fost atât de traumatizantă, încât a simțit nevoia de a se descărca în mediul online.

Un polițist a fost martor, fără voia lui, la moartea unei fetițe de doar zece ani, care a survenit în urma unui accident rutier. Omul legii a vrut să tragă un semnal de alarmă și a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Polițistul care a văzut cum un copil moare sub ochii lui

Polițistul a fost profund marcat de cele întâmplate și s-a descărcat atât în mediul online, cât și acasă, imediat ce s-a întors de la serviciu.

Acesta nu și-a putut scoate imaginile din minte și a povestit cele întâmplate, pe rețelele de socializare.

Fiind tată a doi copii, acesta a înțeles durerea părinților care și-au pierdut fiica și le-a cerut oamenilor să fie atenți atunci când conduc, deoarece nu pun doar viața lor în pericol, ci și pe cea a copiilor care ajung să moară nevinovați.

Citește și: „Am pielea de găină”. Un copil de doar doi ani și-a dat ultima suflare, în brațele tatălui, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Ploiești

Mai mult decât atât, acesta a decis să posteze mesajul chiar în a doua ziua de Paște, spunând că mulți copii mor, iar aceste lucruri se pot întâmpla oricând, căci nu stă în puterea oamenilor să decidă când viața unui om se va încheia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mesajul dureros postat de omul legii

„Băi, oameni buni, eu nu mai pot! Am ajuns acasă, după serviciu, și-am plâns. Am plâns ca un copil. Nu sunt așa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot. Am așteptat alături de părinți să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat. Sunt tată a doi copii și-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoșteam. M-am văzut, din polițist, șoferul acelei mașini avariate și m-am gândit la ai mei.

De ce am ales să vă scriu atât de târziu, atât de trist și-n zi de Paște? Pentru că în fiecare zi mor copii accidentați din vina noastră, a adulților. Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur și simplu, prin neglijența noastră facem să se întâmple.

Citește și: Gestul minor care ar fi dus la evitarea accidentului din Lețcani, în urma căruia un tată și copiii lui au fost loviți de un TIR chiar pe trecerea de pietoni

Fotografia este una reușită. Poate doar elicopterul SMURD n-ar trebui să fie în cadru, dar n-am ce-i face. Nu-l pot exclude. Acum, în drumul vostru către mare, veți mai zări o cruce. Știu sigur că nu veți opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiță, de 10 ani, a văzut pentru ultima oară în scurta-i viață un lan de rapiță înflorit”, a postat polițistul pe contul său de Facebook.