”Am avut o discuție halucinantă” Oana Roman, revoltată de gestul unei anumite persoane. Ce a scos-o din minți pe vedetă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 00:21

Ce a scos-o din minți pe Oana Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman este o prezență nelipsită din mediul online. Vedeta ține legătura cu urmăritorii prin intermediul paginii sale de Instagram. Oana nu povestește doar lucrurile plăcute, ci și pe cele mai puțin plăcute.

Fiind o împătimită a bunelor maniere, Oana Roman nu tolerează lipsa de respect dintre persoane, indiferent de cine ar fi aceasta. Vedeta le-a povestit fanilor cum a ajutat o anumită persoană, iar aceasta nici măcar nu i-a mulțumit.

Oana Roman, șocată de răspunsul dat de un apropiat în schimbul unui favor

Vedeta abordează diferite subiecte din viață atunci când vine vorba de discuțiile cu urmăritorii săi, dacă zilele trecute Oana vorbea despre nivelul de educație al unei persoane, acum a venit și cu un exemplu în acest sens. 

Oana Roman a explicat faptul că i-a făcut un anumit favor unei persoane, iar în schimbul ajutorului nu a primit nici măcar cuvântul ”mulțumesc”. Vedeta a fost extrem de deranjată de acest lucru, însă răspunsul dat de interlocutorul său a șocat-o pe deplin.

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi cu ce își ocupă timpul fiica Oanei Roman: ”Face și brățări și alte accesorii” Ce face Isa cu banii strânși din crearea bijuteriilor handmade

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Vorbesc despre ”mulțumesc” pentru că azi am avut o discuție halucinantă cu cineva pentru care am făcut ceva, adică am răspuns unei rugăminți și nici măcar Mulțumesc nu a spus. Și acum eu spun verde în față ce gândesc, am spus că ar fi fost frumos măcar o mulțumire. Răspunsul m-a lăsat perplexă: ”Păi ce se pune problema între noi de mulțumesc?” Pe mine mă pierzi dacă nu ești capabil să-mi spui mulțumesc, te rog etc”,

a spus Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Oana Roman are un program extrem de încărcat

Vedeta își împarte timpul între evenimente, mama ei și fiica ei. Oana încearcă să petreacă cât mai mult timp cu Isa, fiind și singura care se ocupă de activitățile sale. Aceasta o duce pe micuță la școală, o aduce și merge cu ea la diferitele activități pe care Isa le are.

Oana Roman realizează cât de important este sportul în viața oricărui copil, mergând cu Isa la lecții de kickboxing. ” Am ajuns cu Isa la kick box. Îi place foarte mult să vină deși are un antrenor strict și sever, dar în sensul bun, aici dobândește o anumită disciplină, dar și spirit de fair play”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Oana Roman: ”Am stat două zile în casă” Vedeta a dat toate detaliile cu privire la tratament

Vedeta a dezvăluit cât de important este să devii prieten cu copilul tău din timp și să nu aștepți prea mult, deoarece va fi prea târziu. Aceasta este de părere că cei mici trebuie educați și că este necesar ca părinții să le transmită niște valori.

Oana Roman este de părere că un părinte trebuie să devină prieten cu copilul lui încă de la o vârstă fragedă și să nu aștepte ca acesta să crească.

Vedeta susține că Isa știe că există niște limite, știe că trebuie să o asculte atunci când o roagă ceva.