„Am avut opt nunți... cu trei bărbați”. Ioana Lee, prințesa japoneză, urmărită de ghinionul în iubire. Ce a dus la destrămarea celor trei căsnicii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 sep 2023, 04:15

„Am avut opt nunți... cu trei bărbați”. Prințesa japoneză, urmărită de ghinionul în iubire. Ce a dus la destrămarea celor trei căsnicii

Sursa: Captură YouTube

Ioana Lee a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele opt nunți pe care le-a avut și care au adus-o în atenția publicului.

Ioana Lee a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Aceasta a vorbit despre motivul pentru care cele trei căsnicii pe care le-a avut nu au mers.

Ioana Lee a fost căsătorită de opt ori și a divorțat de trei

Ioana Lee are o viață tumultoasă din punct de vedere sentimental, având opt căsătorii la activ și trei divorțuri.

Chiar și așa, aceasta nu renunță la ideea de căsătorie, dar, data viitoare când va fi cerută în căsătorie, va face lucrurile diferit.

„Am avut opt nunți... cu trei bărbați. Știți ce înseamnă opt nunți? Știți câte rochii trebuie să porți? Eu consider că nunta, când faci pe trei continente, trebuie să faci pentru familia din România, să faci în America, să faci în Japonia.

Per total, practic, eu a trebuit să fiu mireasă de opt ori, am obosit, dar, pe de altă parte, m-am specializat (n.r. în a fi mireasă). Acesta este un adevăr.

Citește și: Exclusiv! Mihai Mitoșeru nu are un tipar de femeie: "Îmi doresc o femeie normală, modestă, să vrea mult de la viață!"

Nu (n.r. nu vrea să se oprească). Am zis că nu mă pot opri, dar am zis că nu mai fac nuntă, sub nicio formă, o cununie civilă rapidă. Am zis că mă duc undeva, când o să găsesc pe cineva, mă duc, fug, ne căsătorim, ce facem nici nu mai spun la nimeni, nu mi îmi spun nici mie, ca să nu iasă cu ghinion”, a povestit Ioana Lee.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce nu a mers în căsniciile Ioanei Lee

Ioana Lee știe foarte bine ce lucruri au dus la drestrămarea căsniciilor, dar este de părere că a învățat lecții importante, dar nu de prima oară, motiv pentru care unele greșeli au fost făcute de mai multe ori.

„Sunt divorțată de trei ori. Fiecare căsătorie a fost diferită. Se spune că înveți. În viață, înveți. Am făcut o glumă, eu n-am învățat nimic din prima căsătorie și, atunci, am mai făcut încă două, ca să mă asigur că nu merge.

Citește și: ”Îl țineam lângă mine doar din egoism” Cum l-a anunțat Anamaria Prodan pe primul ei soț că vrea să divorțeze. Impresara a dezvăluit abia acum, la 15 ani de la despărțirea de Tibi Dumitrescu

Primul soț fiind de o anumită factură, fiind și aristocrat, fiind și japonez, nu pot să îl compar cu celelalte două căsătorii pe care le-am avut cu americani care erau americani cu aceeași gândire, cultură, dar stiluri de viață și diferiți din punct de vedere și social, dar și al mentalităților referitoare la viața personală.

Atunci, mi-am dat seama că am tot schimbat și mi-am spus că, dacă nu a mers cu aristocrația, dacă nu a mers cu cel de-al doilea soț, un bărbat frumos, inteligent, foarte educat, dar eram foarte săraci, atunci, dacă al treilea s-a întâmplat să fie și să mă dorească și să aibă o altă siuație financiară, trebuie să existe o legătură de suflet, să te conectezi”, a povestit Ioana Lee.