„Am crezut că e cutremur”. Un șofer român a intrat cu TIR-ul tocmai până în bucătăria unei familii din Italia

Author: Andreea Buinoschi

Conform informațiilor, afară era ceață, vizibilitatea era redusă, iar șoferul român nu a adaptat viteza la condițiile de drum

Sursa: gazzettadimantova

Un șofer de TIR român a provocat un accident de proporții în Italia, când a ajuns tocmai în bucătăria unei case. Proprietarii casei nu au fost răniți, dar s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Un șofer român a intrat cu un TIR în bucătăria casei unei familii din Italia. Vizibilitatea de pe șosea și viteza prea mare au fost principalii vinovați pentru accidentul care a avut loc.

Un șofer român a intrat cu TIR-ul în bucătăria unei case din Italia

Incidentul a avut loc ieri, 21 februarie, în prima parte a zilei, în Mantova, Lombardia.

În casă, în acel moment, se aflau mama și fiul acesteia.  

Pentru Gazetta di Mantova, presa locală, cei doi au declarat că s-au „speriat cumplit” și că au avut impresia că are loc un cutremur.

Conform informațiilor, afară era ceață, vizibilitatea era redusă, iar șoferul român nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu TIR-ul în bucătărie.

Proprietarii casei au scăpat nevătămați, deoarece se aflau în dormitoare, care se aflau la etaj.

„Dacă n-ar fi fost balustrada, care a amortizat puțin impactul, camionul ar fi doborât totul și probabil că noi n-am mai fi fost acum aici, să vorbim despre asta”, au mai spus aceștia.

Citește și: O bătrână de 85 de ani a fost sfâșiată de un aligator, în timp ce își plimba câinele. Reptila se năpustise asupra patrupedului

Din cauza pagubelor produse, autoritățile de la primărie au declarat casa ca fiind nelocuibilă, iar pagubele sunt atât de mari, încât nu au putut să fie stabilite până în acest moment.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

TIR-ul a fost extras din casă cu ajutorul unui tractor, iar, la fața locului, a fost nevoie de intervenția polițiștilor rutieri, a pompierilor și a agenților Poliției Locale din Roncoferraro.

O femeie se află în comă, după ce s-a răsturnat cu un ATV

O femeie, care se plimba cu ATV-ul, în Munții Apuseni, în apropiere de pârtia de schi de la Arieșeni, se află la spital, în comă, după ce s-a răsturnat.

Incidentul a avut loc pe Drumul Național 75, iar traficul a fost blocat la km 29+800, dinspre Vârtop spre Câmpeni, conform polițiștilor din Alba.

La fața locului au venit imediat salvamontiștii și medicii SMURD.

Pe data de 12 februarie, o tânără de doar 21 de ani a făcut accident cu un ATV, aproape de pârtia Vârtop-Arieșeni. Pentru a putea fi transportată la spital, a fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD. Tânăra s-a ales cu: mai multe escoriații, traumatism de bazin, traumatism de coloană vertebrală.

Citește și: O minoră din Alba a furat mașina părinților și a provocat un grav accident rutier. Fata se află în comă, la spital

În urma celor întâmplate, salvamontiștii din Alba le-au reamintit oamenilor să își ia toate măsurile de securitate necesare, pentru ca astfel de incidente, inclusiv cele mai grave, să nu mai aibă loc.