”Am crezut că mor odată cu el” Clipe cumplite pentru Andreea Bănică. Motivul pentru care vedeta a ajuns de urgență la spital

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 ian 2024, 21:05

Andreea Bănică a ajuns de urgență cu câinele la spital

Sursa: Instagram- Iamandreea Bănică

Andreea Bănică trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce câinele familiei a avut o criză.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste de la noi din țară. Vedeta și-a obișnuit fanii cu postările sale zilnice, fie că vorbim de postări de pe scenă sau din viața de familie. Astăzi, Andreea Bănică a împărtășit cu fanii un moment mai puțin fericit. Vezi ce s-a întâmplat cu artista.

Andreea Banica a ajuns de urgență la spital

În urmă cu doar două ore, Andreea Bănică și-a întristat fanii cu postarea sa. Vedeta le-a mărturisit faptul că nu se simte deloc bine, după ce Nino, cățelușul familiei sale, a avut o criză groaznică. Deși dădea semne că se simte mai bine și că a început să mănânce, starea de sănătate a animalului de companie s-a agravat.

Citește și: Andreea Bănică primește acuzații dure: „Te-ai desfigurat”. Cum reacționează artista la valul de critici

”De dimineață Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el odată…După criză, i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu poftă mare apoi am stat 2 h cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după copii la școală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criză ”, a scris Andreea Bănică, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Văzând că starea de sănătate a patrupedului nu este deloc una bună, Andreea Bănică a luat decizia de a merge cu el la spital. Ajunsă la spital, vedeta a crezut că animalul ei de companie se simte mai bine, însă starea de bine a fost una înșelătoare și de scurtă durată.

Ce s-a întâmplat cu patrupedul după ce au ajuns la medicul veterinar

Vedeta și-a întristat fanii cu postarea sa, aceștia remarcând cât de mult ține Andreea la animalul său de companie. Vedeta s-a afișat alături de cățeluș, având fața tristă și cu lacrimi în ochi.

Citește și: Andreea Bănică, despre cel mai dureros moment din viața ei: „Îmi doream să nu mai fiu” Cine a reprezentat cel mai mare sprijin al vedetei

”L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl preia și-a dorit să coboare din pătuț. L-am lăsat pe jos crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă, l-am luat în brațe…a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! O dată cu el și inima mea …nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau …Atât de dureros”, și-a continuat vedeta postarea.

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, transmițându-i gânduri bune și încurajări, în speranța că Andreea Bănică se va putea bucura în continuare de cățelul ei.