”Am crezut că o să renunț la visul meu” Cu ce probleme s-a confruntat artistul Jador în timpul facultății și ce relație a avut cu colegii săi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 oct 2023, 12:55

Jador a crezut că va renunța la visul lui

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cântărețul Jador, s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul vieții. Manelistul a fost pe punctul de a renunța la muzică.

Jador s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care hotărâse să renunțe la cântat. Puțini știu însă că părinții artistului au trecut și ei prin grave probleme de sănătate.

Artistul a fost pe cale să renunțe la visul lui în timpul facultății

Încă din copilărie, artistul Jador a avut un singur vis, acela de a cânta. Deși provenea dintr-o familie modestă, acesta era sigur de faptul că talentul lui va fi recunoscut.

Viața lui Jador urma să se complice în al doilea an de facultate, atunci când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer, fiind momentul în care a crezut că visul lui de a cânta s-a spulberat.

Citește și: „Sunt periculoase femeile, mi-e frică de ele” Jador își dorește o mamă pentru copii, nu o carieristă

Mi-a fost frică în primul an de facultate.

În al doilea an de facultate am aflat că părinții mei au fost diagnosticați cu cancer. S-au vindecat, acum sunt bine. A fost o perioadă nasoală. Am crezut că o să renunț la visul meu și visul meu era doar să cânt, alt vis nu aveam”,
a mărturisit Jador în cadrul podcastului #TeAscult cu Ilinca Vandici.

Citește și: „Sunt nevoit să plec din țară” Jador și-a anunțat retragerea din muzică. Ce se va întâmpla cu artistul din luna ianuarie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul și-a pus des această întrebare, ce ar fi făcut dacă nu ar fi cântat. Acesta susține că nu ar fi avut vreo șansă în domeniul bancar, artistul fiind licențiat în studii economice. Jador a mărturisit faptul că a fost victima discriminării atât în facultate, cât și după terminarea studiilor.

Jador era privit diferit de către colegii din facultate

Artistul Jador a absolvit Academia de Studii Economice din București, însă perioada nu a fost una ușoară.

Artistul a povestit faptul că nu era privit tocmai bine de către ceilalți colegi, poate și din cauza vestimentației sale, după cum artistul a recunoscut.

Citește și: Jador este din nou pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Îmi amintesc că șase luni de zile nici nu au vorbit cu mine până în momentul în care o colegă a aflat faptul că eu cânt.

Ei îi plăceau manelele și au venit cu toții după mine, acolo unde cântam și de atunci ne-am împrietenit”, a dezvăluit Jador.

Citește și: „Te iubesc, Hoder”. Jador a făcut un anunț printre lacrimi! Fanii s-au speriat când l-au văzut în ce stare este

Jador susține că nu a simțit discriminarea din partea profesorilor, ci doar din partea colegilor, fapt ce l-a întristat foarte tare.

Acesta susține că a fost tratat diferit doar din cauza etniei sale. Cu toate acestea, Jador este mândru de faptul că a reușit în muzică și că lasă lucrurile de la sine.

Artistul este de părere că trebuie să te adaptezi la această lume, la faptul că oamenii sunt tratați și percepuți diferit, lucru ce-i va învăța și pe copiii lui.