„Am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu”. Ilinca Vandici confirmă despărțirea de Andrei Neacșu

Author: Andreea Buinoschi

În anul 2017, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit și l-au botezat pe fiul lor, Zian

Sursa: Instagram

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să se despartă la aproximativ șase ani de la nuntă. La fel de discretă ca până acum, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a cerut discreție și înțelegere din partea celor din jur.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să se despartă, după aproximativ șase ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a postat un mesaj în mediul online, anunțând separarea de tatăl copilului ei.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit

În anul 2017, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit și l-au botezat pe fiul lor, Zian.

Nunta a avut loc la scurt timp după venirea pe lumea a copilului și au vrut ca ambele evenimente să aibă loc în aceeași zi.

După câteva săptămâni de la apariția primelor zvonuri legate de separare, prezentatoarea de la Kanal D a anunțat separarea de Andrei Neacșu, cerând discreție și mulțumindu-le fanilor ei pentru toate momentele în care i-au fost alături.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungate reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm

ca și cuplu.

Citește și: FOTO Asemănarea este izbitoare! Iată cu cine seamănă, de fapt, băiatul Ilincăi Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, cu respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală”, a postat Ilinca Vandici, pe contul ei de Instagram.

Ilinca Vandici, vacanță memorabilă împreună cu Zian

Cu doar câteva zile înainte de a anunța separarea, Ilinca Vandici și fiul ei au plecat în Dubai, pentru câteva zile. Aceasta a avut câteva zile de pauză și a plecat la căldură, să se distreze și să mai adauge încă o țară pe lista celor vizitate de Zian.

Ilinca Vandici îi acordă o atenție foarte mare lui Zian și se asigură că acestuia nu îi lipsește niciodată nimic. După ce au mers împreună la Disneyland, aceasta a decis să plece într-o nouă aventură.

Cei doi au petrecut clipe minunate împreună și pe care, cu siguranță, fiul ei și le va aminti mereu. Printre locurile vizitate de cei doi se numără: The Green Planet, o replică a unei păduri tropicale, dar și Dubai Safari Park, o grădină zoologică de proporții uriașe.

Citește și: Ilinca Vandici, răsfățată de soțul ei, după ce i-au fost furate bijuteriile! Iată ce cadou sofisticat si scump a primit vedeta de Sfântul Valentin!

În prezent, Ilinca Vandici se concentrează asupra fiului ei, asupra carierei, asupra propriei persoane, dar și asupra celorlalte proiecte pe care le are la activ.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?