„Am decis să nu îmi mai afișez relația”. Ce se întâmplă în aceste momente între Betty Salam și soțul ei, după ce s-a zvonit că nu se mai înțeleg. Fiica lui Florin Salam a făcut primele dezvăluiri

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 sep 2023, 15:00

Fiica lui Florin Salam a făcut primele dezvăluiri

Sursa: Instagram Betty Salam Oficial

După ce s-a zvonit că Betty Salam și soțul ei nu se mai înțeleg la fel de bine, fiica lui Florin Salam a ieșit în față și a făcut primele declarații despre această situație.

Betty Salam și soțul ei sunt împreună de peste opt ani, motiv pentru care zvonurile despre neînțelegeri și un posibil divorț n-au întârziat să apară.

Ce se întâmplă în aceste momente între Betty Salam și soțul ei

Betty Salam a făcut primele declarații legate de bârfele cum că are probleme în căsnicie și că ar exista chiar posibilitatea unui divorț.

Vedeta nu își dă seama de unde au apărut aceste zvonuri pentru că ea nu a declarat că ar exista neînțelegeri între ea și soțul ei. 

Citește și: Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu am declarat absolut nimic că nu ne înțelegem, sau habar nu am. Nici nu știu ce articol a apărut. În ultima perioadă am decis să nu îmi mai afișez relația ca în ultima vreme. Pe Instagram îmi afișam copilul, relația... Am spus că este mult mai bine pentru că o relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă din punctul meu de vedere. Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun.

Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine”, a mărturisit Betty Salam, într-o emisiune TV, relatează WOWbiz.

Citește și: „Nu mai mănâncă nimic” În ce stare se află Florin Salam după ce a fost externat din spital

Cum se înțeleg, de fapt, Betty Salam și soțul ei

Betty Salam nu s-a ferit să spună că relația cu soțul ei se bazează și pe gelozie. Totuși, acum artista este mult mai calmă și calculată decât era înainte, iar partenerul ei a devenit cel gelos. 

„El este puțin mai gelos ca mine, adică eu eram în trecut mai geloasă dar cu vârsta, în timp ce cresc, îmi dau seama că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut, pe viața noastră, pe copil, pentru că gelozia nu

cred că e foarte constructivă. Dacă eu am încredere în el, el are încredere în mine, cred că ăsta e cel mai important lucru. Fără încredere nu faceți nimic. Eu îi cunosc codul de la telefon, dar nu găsesc nimic în telefonul lui. Și dacă aș fi găsit, poate m-aș supăra pe moment, dar eu știu cum e soțul meu și știu cum este el ca om și mă cunosc pe mine ca femeie și de ce să stric ceva frumos și de ani de zile de când sunt cu el pentru un mesaj.
Dacă ar fi ceva mult peste, atunci... dar nu vreau să mă gândesc atât de departe”, 
a mai declarat Betty Salam. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?