„Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu” Dana Roba se întâlnește astăzi, la Parchet, cu fostul soț!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 22 sep 2023, 12:37

„Am emoții foarte mari. Nu îmi este ușor” Dana Roba se întâlnește astăzi cu fostul soț!

Sursa: Dana Roba Instagram

Cea mai importantă zi pentru Dana Roba a sosit. Vedeta e pe cale să se confrunte astăzi cu fostul ei soț, care aproape a măcelărit-o, Daniel Balaciu.

Dana Roba  este extrem de emoționată, însă emoțiile nu sunt unele pozitive, deoarece e pe cale să se întâlnească cu fostul soț la Parchet. 

Dana Roba se întâlnește astăzi cu Daniel Balaciu

Vedeta a povestit că astăzi e o zi importantă pentru ea și că este extrem de emoționată. Aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei sentimentele grele care o apasă și i-a rugat să spună o rugăciune și pentru ea, deoarece Dumnezeu sigur va fi alături de ea, cum a fost și până acum.

Citește și: Ies la lumină detalii halucinante despre Daniel Balaciu! Acesta ar fi fost atras de bărbați: ,,El îmi spunea că vorbește cu băieții"

„Dragile mele, sunt în față la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Mă pregătesc pentru confruntarea cu fostul meu soț, Daniel Balaciu. Am niște emoții foarte mari, dar cred că Dumnezeu este cu mine și cred că el nu mă va lăsa. 

Dacă nu m-a lăsat să mor când am zăcut acolo în baltă de sânge câteva ore, cu capul spart, în zeci de rânduri, cred că tot el va fi cu mine și astăzi. Vă mulțumesc că v-ați rugat pentru mine și vă rog să vă plecați genunchii și astăzi și să vă mai rugați încă o dată pentru mine, pentru ca Dumnezeu să fie cu mine, pentru că nu îmi este ușor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vă mulțumesc pentru tot!”, a spus aceasta într-un insta-story, vizibil emoționată.

Dana Roba a fost bătută crunt de fostul soț

Căsnicia celor doi s-a sfârșit dramatic, după ce Daniel Balaciu, fostul soț al make-up artistei a început să o agreseze fizic pe aceasta.

Situația a degenerat, astfel că Dana Roba a fost aproape de moarte, după ce a suferit lovituri puternice la cap. Și acum, vedeta a rămas cu o cicatrice după operație. 

Citește și: „Ce chipuri triste au fetițele!” Ce comentarii a primit Dana Roba, după ce a postat o fotografie alături de cei doi copii

Daniel Balaciu a fost reținut de polițiști și se află în prezent în spatele gratiilor. 

Astăzi, cei doi se vor revedea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.