„Am făcut o crimă” Oana Roman, mărturisire șocantă pe internet! Nimeni nu se aștepta la ceea ce a povestit

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 sep 2023, 12:36

Nimeni nu se aștepta la ceea ce a povestit

Sursa: Instagram oanaromanelisei

Oana Roman este tot mai activă pe rețelele sociale, iar în urmă cu câteva ore, aceasta a avut o mărturisire de făcut.

Oana Roman este o persoană publică ce păstrează o legătură strânsă cu persoanele ce o urmăresc pe diferite rețele sociale, aceasta fiind deschisă pe orice subiect, dezvăluind cele mai surprinzătoare detalii despre viața ei. 

Citește și: Ce a găsit Oana Roman când a mers în vizită la mama ei? Nu i-a venit să creadă! Mioara Roman este internată la un centru de îngrijire a bătrânilor

Oana Roman a făcut o mărturisire șocantă pe internet

Oana Roman are o relație foarte strânsă cu urmăritorii ei de pe Instagram, rețeaua de socializare unde aceasta se deschide foarte mult, postând adesea momente emoționante și delicate din viața ei, însă o greșeală pe care a făcut-o a motivat-o să facă o mărturisire șocantă. Aceasta a povestit pe pagina ei de Instagram cum câteva persoane au atenționat-o pentru greșeala făcută, fiind asemănată cu o crimă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta povestește cum a spus „vroiam” în loc de „voiam” atunci când a postat un filmuleț pe Tik Tok, iar oameni au început să facă comentarii mai puțin frumoase la adresa vocabularului ei, spunându-i că nu știe să vorbească, iar aceasta s-a apărat prin intermediul unui filmuleț. Oana Roman a povestit cum reproșurile pe care le-a primit au părut situația să fie una foarte gravă, asemănată unei crime.

Citește și: Oana Roman, emoționată pentru fiica ei! „Doamne, cât mă bucur că i-a plăcut și a fost încântată” Cum a decurs prima zi de școală pentru Isa

Oana Roman este mai fericită ca niciodată

Fiica lui Petre Roman încearcă să păstreze o relație cât mai bună cu fanii ei, astfel aceasta le povestește fiecare schimbare din viața ei, fie că aceasta este una bună sau rea.

Aceasta a anunțat că este extrem de fericită deoarece pe strada ei va ieși soarele, așa cum și-a imaginat. Această stare de bine ce vine în viața Oanei i se datorează sfaturilor pe care le-a primit de la tatăl ei, Petre Roman. 

”Ceea ce e mai bun și mai frumos, de abia de acum urmează! Tata m-a învățat sa gândesc așa, și mereu când a fost cel mai greu am știut ca va urma cel mai bine.

Am crezut în mine și am simțit aripi ocrotitoare de îngeri! Sunt recunoscătoare!”, a anunțat aceasta pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Oana Roman a cerut ajutorul fanilor de pe internet: ,,Prietenul meu bun''. Ce anunț a făcut aceasta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.