Am filmat-o pe Andreea Mantea la sala, lucrand la aparate! Asa se pregateste frumoasa vedeta Kanal D pentru noul sezon WOWbiz care incepe de luni

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:23

Andreea Mantea arata senzational. Si culmea, reuseste asta pentru ca Mama Natura a fost darnica cu ea, fara sa faca vreum efort deosebit.

Insa, bruneta e constienta ca este timpul sa inceapa sa aiba mai multa grija de trupul sau. Ca atare, s-a apucat de sala. Nu prea e Andreea Mantea obisnuita cu efortul fizic de acest fel, insa imediat dupa terminarea Sarbatorilor, a decis ca anul acesta isi va tonifia trupul.

S-a ambitionat si a inceput sa lucreze la aparate inca din prima zi a anului 2017. Si o face zilnic, cu rabdare si incredere.

"Am o antrenoare care lucreaza doar cu persoane serioase si extrem de ambitioase. Se ajunge greu la ea si ma bucur ca m-a acceptat. Nu vreau sa o dezamagesc si sunt sigura ca determinarea pe care o vad la ea ma va ambitiona si pe mine", ne-a declarat Andreea Mantea, in exclusivitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeti

imaginile cu ea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.