„Am fost două zile la Penitenciarul Rahova”. Theo Rose nu își poate scoate din minte experiența trăită în închisoare

Author: Andreea Buinoschi

Theo Rose s-a întors pe platourile de filmare și pe scenă, deși abia a născut

Sursa: Instagram

Theo Rose a fost două zile la Penitenciarul Rahova, iar experiența i-a rămas bine întipărită în minte, deoarece a fost prima dată când s-a confruntat cu o astfel de situație. Artista le-a povestit totul admiratorilor din mediul online, fără să se sfiască.

Theo Rose a avut parte de o experiență unică, deoarece, timp de două zile, a filmat la Penitenciarul Rahova. Artista s-a întors la treabă, deși a născut în urmă cu mai puțin de două luni.

Theo Rose a filmat la Penitenciarul Rahova

Theo Rose s-a întors pe platourile de filmare și pe scenă, deși abia a născut. Artista și-a lăsat fiul pe mâini bune și a reînceput să muncească, deoarece nu își permitea să ia o pauză prea lungă.

În primele zile de când s-a întors la treabă, Theo Rose a filmat mai multe secvențe la Penitenciarul Rahova, unde a fost uimită de căldura cu care a fost primită și și-a propus ca, data viitoare, să le cânte ceva deținuților, pentru a-i face să se simtă mai bine.

Citește și: „Am avut palpitații când s-a înecat cu laptele”. Theo Rose a trecut prin momente grele din cauza fiului ei

„Am fost doua zile la Penitenciarul Rahova si am avut parte de o experienta extraordinara. In primul rand ca am filmat secventele mele preferate cu Vera si in al doilea rand ca am fost primita cu dragoste si urari de bine pentru mine si familia mea. Am vorbit cu ei si am ras mult. Data viitoare mi-am propus sa le si cant ceva, poate le mai alina dorul de casa”, a povestit aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum se descurcă Theo Rose în rolul de mămică

Oboseala își spune cuvântul și în cazul lui Theo Rose, dar acest lucru nu o împiedică din a trăi la maximum experiența. Legătura dintre ea și fiul ei este una extrem de puternică, iar artista a mărturisit că, oricât de obosită ar fi după o zi de filmări, atunci când ajunge acasă și îl vede, totul se schimbă.

„Update de viata pentru curiosi:))

Sunt cu Sasha. Doarme in leaganul electric si ma uit cum ii ies picioarele din el deja. E asa cuminte si bun… si e si norocos. Ne-a adunat pe toti in jurul lui si toata familia il iubeste si vine sa petreaca timp cu el. Oboseala nu mai e asa neplacuta de cand cu Sasha. Plec obosita de la filmari si imi revin cand il vad.

Inca nu pot sa cred ca e real si cu noi in casa mereu”, a mai mărturisit solista.

Citește și: Theo Rose s-a decis: „Eu fac luna de miere în...” Artista nu s-a putut abține și a împărtășit asta cu fanii

Theo Rose și-a dorit foarte mult să devină mamă și, odată ce visul i s-a îndeplinit, a decis să se implice trup și suflet în creșterea copilului.

Aceasta primește ajutor de nădejde din partea lui Anghel Damian și a părinților și reușește, în acest fel, să se ocupe și de partea profesională.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.