„Am fost în comă cinci zile”. Boala incurabilă de care suferă Armin Nicoară. Artistul a vorbit despre cele mai dureroase zile din viața lui

Autor: Andreea Buinoschi

De 12 ani, Armin Nicoară suferă de diabet

Sursa: captura vdeo, facebook

Armin Nicoară a făcut declarații șocante despre boala incurabilă de care suferă. De peste zece ani, acesta este nevoit să aibă un stil de viață strict din cauza faptului că suferă de diabet.

De 12 ani, Armin Nicoară suferă de diabet. Acest lucru l-a dărâmat pe artist, iar salvarea lui a fost reprezentată de credință, de muzică și de Claudia Puican, soția lui. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, acesta a făcut declarații tulburătoare despre cele mai dificile zile din viața sa.

Talentul lui Armin Nicoară a fost știrbit de boala pe care o avea

Deoarece boala de care suferă este una gravă și a făcut-o și la o vârstă fragedă, Armin Nicoară a intrat în depresie. Aceasta s-a agravat din cauza faptului că tatăl său, dar și alți membri ai familiei nu îl mai vedeau ca fiind capabil de a continua proiectele muzicale.

„După ce m-am îmbolnăvit,(...) câțiva ani de zile, am fost neutru, zero.(...) Când familia, taică-miu, frate-miu și un om din formație stăteau la masă și vorbeau, eu stăteam la o distanță de ei și, pur și simplu, nu vedeau nimic în mine.

După ce m-am îmbolnăvit, eram foarte rău, eram slăbit, distrus și mental, și fizic, total. Eu vedeam moartea în momentul ăla. Aveam 40 și ceva de kilograme, nici hainele nu mai stăteau pe mine. Mă dureau foarte tare picioarele, că, la diabet, se agravează tot mai tare la picioare, iar, apoi, nervii la mâini.

Citește și: „Când nu ai mama lângă tine, e greu. Aveam traume. Era tragic”. Armin Nicoară nu s-a bucurat de prezența mamei când avea cea mai mare nevoie de ea, în timp ce tatăl era mai mult plecat de acasă

Atunci, am picat în depresie din ambele cazuri: și că sunt un nimeni, în acel moment, și cu boala, cu tot”, a povestit acesta. Tocmai din acest motiv, cei apropiați nu au crezut că va putea să intre în proiectele muzicale pe care ei le desfășurau.

 „ « Acum, lui Armin, ce să-i dăm, ce să facă? Armin nu are ce să facă, în halul în care arată », nu puteam să duc un eveniment întreg”, a mai povestit artistul.

Până să înceapă să cânte la saxofon, a încercat mai multe instrumente, dar și alte job-uri legate de partea artistică, dar nu s-a regăsit în niciunul.

Mai mult decât atât, Armin Nicoară nu s-a putut concentra nici la școală din cauza stării în care se afla din cauza diabetului, iar faptul că prieteni ide familie se lăudau cu reușitele copiilor lor, l-a făcut pe Armin să aibă din ce în ce mai puțină încredere în el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Blestemul zilei de 15 iulie pentru Armin Nicoară

Armin Nicoară a început să se simtă rău din senin, la doar 15 ani.

În decurs de doar câteva ore, starea lui s-a agravat, iar vestea că suferă de diabet s-a aflat seara.

„A fost o zi blestemată ziua de 15 iulie. Stăteam în casă, mă jucam și am tot început să beau apă. În acel moment, am băut o sticlă de cinci L într-o oră. Mi-era tot mai rău, tot mai slăbit mă simțeam. Spre seară, a dat mama un telefon unei asistente și, la un moment dat, dintr-o dată, s-a schimbat total la față, a început să plângă ”.

A doua zi, Armin a ajuns la spital, unde s-a cerut internarea lui. Acesta și-a dat seama că ceva grav se îmtâmplă abia în momentul în care a auzit: „Pregătiți insulina, pregătiți injecțiile!”.

Greul a continuat nu doar din punct de vedere medical, cât și din punct de vedere emoțional. În lacrimi, Armin Nicoară a povestit că zilele de naștere nu mai erau deloc ceea ce fuseseră până la vârsta de 15 ani.

Citește și: „Dacă aud vocea lui un pic mai stridentă, mă iau fiorii. Am fost zero”. Armin Nicoară nu poate lăsa în urmă traumele cauzate de Petrică Nicoară, în perioada în care depresia a pus stăpânire pe el

În timp ce mama lui, plângând și ea, îi cânta „La mulți ani!”, acesta i-a spus: „Nu mai cânta « La mulți ani », pleacă din cameră! « La mulți ani » unde, că eu mor mâine, poimâine!(...) Ea slăbise între timp, eu slăbisem. Toată luma care ne vedea zicea « Voi vă băgați în groapă unul pe altul »”.

La un moment dat, diabetul lui Armin s-a agravat, iar acesta a intrat în comă timp de cinci zile. „Nicio mișcare.(...) Mort, într-un fel, la pat.(...) Am ajuns sclavul spitalelor”. Din acel moment, Armin și-a pus toată încrederea în Dumnezeu și a învățat să trăiască având această boală.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.