Am fost la un pas de o adevarata catastrofa. Peste o suta de oameni si-au vazut moartea cu ochii in avionul groazei

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:15

Numai sangele rece al pilotului a facut ca aeronava sa se opreasca pe un camp din apropiere. Detaliile intregii povesti sunt cel putin bizare!

E ora 8:00 dimineata. Avionul are rotile ingropate in zapada! Cu cateva minute inainte ca aceste imagini sa fie surpinse, cei peste 100 de pasageri ai aeronavei Boeing 737 treceau prin spaima vietii.

Plecati de pe Otopeni, oamenii ar fi trebuit sa ajunga la Barcelona, dupa o escala la Cluj. Desi ningea abundent, iar pista era acoperita de zapada, turnul de control i-ar fi dat unda verde pilotului pentru aterizare.

In jurul orei 7 si 50 de minute, echipajul de la bord a inceput riscanta operatiune.

Pilotul franeaza si avionul derapeaza periculos! Ajunge in camp, unde norocul face sa ramana blocat cu trenul de aterizare intr-un damb.

Cu mainile inclestate pe mansa, pilotul anunta, calm, incidentul catre turnul de control. Urmeaza un „dialog al surzilor” halucinant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

urmat, apoi, evacuarea calatorilor scapati doar cu sperietura. La coborare, oamenii s-au intalnit cu angajatii aeroportului, trimisi de urgenta la fata locului.

Declaratia conducerii aeroportului si cea a companiei aeriene se bat cap in cap. Cine sau ce a provocat insa incidentul care se putea solda cu morti?

Asemenea celorlalti implicati, Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian se disculpa public. Pasagerii aeronavei cu probleme au fost transportati dupa patru ore cu trei autocare la Sibiu, de unde vor pleca mai departe, cu alt avion, spre Spania.

Ore bune, traficul aerian pe aeroportul din Cluj a fost paralizat. Trei avioane cu destinatia Paris, Londra si Valencia au survolat zeci de minute pana sa le fie permisa aterizarea. O ancheta penala va lamuri cele intamplate.

 


Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.