“Am fost OBLIGATA sa ma casatoresc la 13 ani, apoi fratele meu a platit un asasin ca sa ma omoare pentru ca am fugit”, DECLARATIILE CUTREMURATOARE ale unei tinere FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 10:20

Adolescenta Sameem Ali a fost dusa in Pakistan cand avea doar 13 ani si fortata de propria familie sa se marite cu un barbat care avea de doua ori varsta ei.

Sameem Ali, in prezent in varsta de 44 de ani, le-a povestit jurnalistilor de la Daily Mail o poveste cutremuratoare. Pe cand avea doar 13 ani a fost fortata de familie sa se casatoreasca cu un barbat mult mai in varsta decat ea. A fost dusa din Glasgow, Marea Britanie, in Pakistan si i s-a spus ca se poate reintoarce in Anglia doar dupa ce ramane insarcinata. Totul facea parte dintr-o strategie! Dupa ce ramanea insarcinata, Sameem Ali ar fi fost adusa inapoi in Anglia si de aici tanara si familia ei puteau depune cerere pentru aducerea in tara a sotului.


Am fost crescuta ca o sclava domestica si eram batuta daca nu faceam ce mi se spunea ”, a dezvaluit tanara. Sameem Ali s-a alaturat unei campanii initiate de guvernul britanic prin care se incearca stoparea casatoriilor fortate, un adevarat fenomen la nivel global, prin care unele adolescente sunt fortate de propria familie sa se marite la varste fragede din diverse scopuri.

Mama a doi copii, Sameem Ali a povestit ca fratii ei mai mari puteau merge la scoala, dar ea si surorile ei erau tinute in casa si puse sa ajute la treburile
gospodaresti. Intr-o vara, cand avea doar 13 ani, familia a anuntat-o ca vor pleca in vacanta in Pakistan, tara de origine a familiei fetei. Odata ajunsi acolo i-au fost prezentati doi barbati si intrebata care dintre cei doi ii place mai mult. Fiind doar copila, Sameem nu intelegea ce i se intampla. A urmat apoi o ceremonie scurta si a fost instiintata ca se va putea intoarce in Anglia doar atunci cand ramane insarcinata.
Intre timp familia ei a sfatuit-o pe fata ca ar fi mai bine sa permita sotul sa faca tot ce acesta pofteste. Se refereau la relatiile intime, dar Sameem a povestit ca atunci nu stia ce inseamna acest lucru si nici cum poate ramane o femeie insarcinata. Si-a amintit cum a declarat familiei ca isi doreste sa ramana cat mai repede insarcinata, totul pentru a se putea reintoarce in Anglia.
Si a ramas insarcinata dupa care s-a reintors in tara adoptiva. Au urmat apoi vizitele la obligatorii la medic, dar si la consulat, ambasada pentru a-si putea aduce sotul in tara.

Norocul adolescentei a venit din partea unui prieten de familie care a ajutat-o sa scape din sanul propriei familii. Sameem Ali nu isi dorea sa il mai revada pe barbatul care o lasase insarcinata si cu care familia o casatorise cu forta.
Pentru faptul ca a fugit, familia a repudiat-o. Fiindca i-a facut de ras in comunitatea lor, parintii au fost de accord ca fratele ei sa angajeze un ucigas platit. Contra sumei de 50 de lire sterline acesta trebuia sa o omoare in bataie pe Sameem Ali. Norocul fetei a fost ca politia a intrat pe fir, iar fratele lui Sameem, impreuna cu asasinul platit au fost arestati si inchisi.

In prezent Sameem Ali se considera o femeie implinita si o mama mandra de copii ei.
Femeia s-a casatorit cu barbatul care a ajutat-o sa scape din sanul propriei familiii. Tanara a rupt de atunci legaturile cu parintii. Desi a mers la inmormantarea tatalui, rudele au privit-o cu reticenta si nu au vrut sa vorbeasca cu ea.

Sameem Ali
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-1d69dcf4e79854d3b2cc5fe38edb36fc.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-4ef1ab7e16f748b675d66234505c610e.jpg
Sameem Ali alaturi de o alta sustinatoare a campaniei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-63a4631f6d675e75a8dd4112518cbeb1.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-f9ea3ed7303ca2b3478693f798a88fe3.jpg


 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.