”Am fost părinte diferit” Gina Matache recunoaște de ce s-a opus divorțului dintre Oana și soțul său. Ce spune cântăreața de muzică populară despre Delia

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 00:19

Ce spune Gina Matache despre fiicele sale Oana și Delia

Sursa: Instagram- Gina Matache

Gina Matache este o cunoscută interpretă de muzică populară, însă faima sa se datorează și faptului că este mama Deliei, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ce spune Gina Matache despre creșterea celor două fiice?

Invitată în platoul Wownews, Gina Matache a dat cărțile pe față în ceea ce privește creșterea celor două fiice ale sale, dar și în legătură cu divorțul Oanei.

Gina Matache nu a fost de acord cu divorțul fiicei sale

Oana Matache și soțul său au divorțat la începutul anului 2023, fiind un divorț cu scandal ce a luat prin surprindere pe toată lumea, dar mai ales pe familia blondinei.

Gina Matache, mama Oanei, a avut o reacție acidă în momentul în care a aflat de divorțul fiicei sale, dar mai ales cu privire la noul iubit al acesteia.

Citește și: Oana Matache are probleme financiare serioase de când a divorțat. Aceasta întâmpină probleme în ceea ce privește plata chiriei

La câteva luni de eveniment, par că lucrurile s-au mai liniștit în familia Matache, iar mama și fiica au revenit la sentimente mai bune.

Întrebată de divorțul fiicei sale, Gina Matache a dezvăluit faptul că reacția sa nu a fost cea mai potrivită și că gândirea ei referitoare la divorț a fost puțin cam învechită.

”A fost doar înțelegea mea, așa cum înțelegeam eu viața de după anii 90. Retrăiam acea perioadă și după am spus că sunt nebună”, a declarat Gina Matache, pentru Wownews. Gina Matache face referire la perioada despărțirii de soțul ei, atunci când a fost nevoită să le crească singură pe cele două fete, aceasta temându-se de faptul că Oana ar putea trece prin aceeași

situație dacă divorțează.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

@wowbiz.ro #wownews #wowbiz #kanald #kanaldromania #deliamatache #oanamatache #ginamatache ♬ sunet original- WOWbiz.ro

Ce spune Gina Matache despre creșterea celor două fiice

Deși le-a crescut singură, Gina Matache este extrem de mândră de cele două fiice, ambele având o carieră de succes în muzică. Deși între cele două surori este o diferență de zece ani, Gina Matache susține că nu a făcut diferențe între cele două fiice, însă modul în care a fost nevoită să le crească a fost diferit.

Citește și: Gina Matache a dat cărțile pe față în scandalul divorțului fiicei sale, Oana: „Eu n-am nevoie de ginere, că eu am un ginere super elegant”

”Am fost părinte diferit pentru Delia și părinte diferit pentru Oana. Până la urmă... copilul te creează ca părinte, nu poți fi la fel. Mai ales că este diferență mare, sunt zece ani diferență între ele”, a mai mărturisit Gina Matache.

Gina Matache susține că nu a răsfățat-o mai mult pe Oana pentru faptul că era cea mai mică, ci doar a existat o schimbare de mentalitate în ceea ce privește creșterea ei, existând o trecere de la viața din comunism, la viața oamenilor de după.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.