„Am fost un mare consumator de păcănele”. Cornel Palade a povestit în lacrimi cum a scăpat de cel mai periculos viciu din viața lui. Și-a pierdut toți banii în scurt timp din această cauză

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 sep 2023, 23:12

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Cornel Palade.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Cornel Palade.

Cornel Palade, despre cel mai periculos viciu din viața lui

Invitat la Denise Rifai, Cornel Palade a dezvăluit ce patimă a avut în viața lui. Problema păcănelelor și a jocurilor de noroc este o problemă care afectează pe oricine este consumator, iar Cornel Palade se numără printre acești oameni.

„Câți bani ați pierdut la păcănele?”, este întrebarea cu numărul 17, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Cornel Palade a vrut să își părăsească soția. Iuliana l-a iertat înainte de Anul Nou

„Nu știu, n-am socotit niciodată, la mine contează banii care sunt în buzunar. Nu socotesc niciodată banii pe care-i primesc și nici pe cei care au plecat de la mine.

S-au dus, mizez pe ce am în buzunar, restul nu mă interesează. Am fost un mare consumator de păcănele și într-o zi m-a luminat Dumnezeu”
, a declarat Cornel Palade.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cornel Palade, în lacrimi când vorbește despre consumul de păcănele

Cornel Palade a rememorat momentul în care a reușit să renunțe la jocurile de noroc din cazinou, susținând că Dumnezeu a fost cel care i-a luminat mintea în această privință. Cu lacrimi în ochi, actorul a povestit ce a făcut în ultima seară în care a băgat bani la aparate și a pierdut totul.

„Ieșeam într-o seară de la păcănele, pierdusem toți banii. Eram supărat, n-aveam foarte mulți, nu aveam bingo pe vremea aia, abia venisem în București. Am început să mă cert și am zis: Bă, tu ești sănătos la cap? Nici nu ai bani și puținul pe care îl ai îl iei și îl împrăștii aiurea.

Citește și: În ce relații au rămas Țociu și Palade, după ce s-a zvonit că s-au certat. Romică a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegul său de scenă: ”Ei te vor separat”

Chiar eram supărat, m-am așezat pe o piatră și stăteam și vorbeam cu mine. Vorbeam cu Dumnezeu și am zis: Doamne, dă-mi un drum pe unde s-o iau, pe unde să mă duc, ajută-mă, limpezește-mă.

Și nu știu cât am vorbit cu Dumnezeu pe piatra aia, cred că am și plâns. S-a întâmplat un lucru extraordinar, cât stăteam și vorbeam cu Dumnezeu am văzut că vine spre mine un râu de lumină, curgea lumina spre mine.

Ieșiseră oamenii de la Înviere cu lumină de la Dumnezeu și o aduceau spre mine. În momentul ăla, viața mea s-a schimbat total”, a povestit Cornel Palade.