„Am fugit ieri la medic”. Deea Maxer, anunț îngrijorător despre copiii ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maysa și Andreas

Autor: Lavinia Medrea

Copiii Deei Maxer, probleme de sănătate

Sursa: Facebook Deea Maxer

Deea Maxer a făcut un anunț îngrijorător despre copiii ei.

Recent, Deea Maxer și-a anunțat fanii că a mers de urgență cu fiul și fiica ei la medic. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă cei mici.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă copiii Deei Maxer

De ceva timp, viața Deei Maxer a luat-o pe un făgaș foarte bun. Fosta soție a lui Dinu Maxer se înțelege de minune cu iubitul ei, Robert Drilea, și trăiesc în armonie alături de copiii vedetei, Andreas și Maysa.

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

Recent, Deea Maxer a anunțat în mediul online că fiul și fiica ei au avut câteva zile grele din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că atât ea, cât și băiatul ei au avut probleme digestive, de care au reușit să scape repede, dar micuța Maysa a avut nevoie de intervenția medicilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Fiica Deei Maxer și a lui Dinu Maxer s-a confruntat cu stări de vomă și febră, motiv pentru care îngrijorarea vedetei a fost la cote maxime și a plecat de urgență cu cea mică la doctor.

„Și voi tot cu răceala? Inițial am început eu cu Andreas în weekend cu ceva bazaconii pe digestiv… apoi Maysa direct în simptome de răceală.

Am fugit ieri la medic, după-amiază, pentru că a dat-o în episoade de vomă. Am făcut toate testele, nu are nici gripă, nici COVID. Pare că e o răceală clasică… azi-noapte am făcut noapte albă. E cu febră răceala asta, cu tot tacâmul. Îh, ce viruși circulă”, a transmis Deea Maxer, pe pagina sa oficială de Instagram, relatează WOWbiz.

Citește și: „Dacă îți dorești să ai succes...” Deea Maxer a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer

Carmen Harra, dezvăluiri despre relația Deei Maxer cu Robert Drilea

Cu toate că Robert Drilea și Deea Maxer par să aibă o relație perfectă și armonioasă, Carmen Harra spune că lucrurile nu sunt cum par a fi și că tânărul nu este, de fapt, cel de care are nevoie fosta soție a lui Dinu Maxer.

„Nu prea văd șanse între Deea și Robert. Pe

Deea mereu în viziunea mea o văd cu altcineva, un bărbat care să-i țină piept, să fie pe măsura ei și încă nu l-a găsit. Are ea în cap pe cineva și o văd într-o altă situație. Faceți tot ce puteți ca lucrurile să progreseze, dacă ele se încurcă undeva, încercați să vedeți dincolo de momentul actual. Dinu e complet diferit față de Robert și poate că pe moment de asta avea nevoie Deea”, a declarat Carmen Harra.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?