„Am găsit-o la 100 de metri de mașină”. Șoferul începător care a provocat teribilul accident din Timiș se consideră nevinovat. Tânărul face mărturii cutremurătoare

Autor: Diana Bostan

Șoferul care a provocat accidentul din Timiș a făcut primele declarații

Sursa: Captură Observator/ Facebook

Șoferul începător care a provocat accidentul din Timiș a făcut primele declarații. Băiatul nu se consideră răspunzător de moartea tinerei în vârstă de 17 ani cu care se afla în mașină.

O adevărată tragedie s-a petrecut pe un drum din Timiș, în urmă cu doar câteva zile. Un șofer începător a pierdut controlul volanului, iar mașina în care se afla alături de iubita sa, s-a răsturnat. Iată ce a declarat tânărul în vârstă de 19 ani în urma tragicului eveniment!

Șoferul care a provocat accidentul din Timiș face mărturii cutremurătoare

Accidentul tragic s-a produs duminică seară, pe DN 59 A, la aproximativ 20 de kilometri de Timișoara, în apropierea localității Săcălaz din județul Timiș.

Cei doi tineri, în graba lor de a ajunge la o petrecere, au căzut victime ale combinației nefaste între viteză și lipsa de experiență în a conduce. Într-o încercare de a manevra mașina într-o curbă, șoferul în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul lor a ieșit de pe șosea, intrând într-un câmp învecinat.

Citește și: “Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate în accidentul din Timiș își strigă durerea. Polițiștii i-au transmis că fiica ei trăiește, însă la locul tragediei a avut parte de un șoc

Șoferul de 19 ani a declarat, pentru Observatornews, faptul că în momentul accidentului se afla într-o curbă și că o mașină care circula din sens opus cu faza lungă l-a orbit, împiedicându-l să evite coliziunea. El a afirmat că este nevinovat și că are martori care pot confirma acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Eram în curbă. Venea din contrasens cu fază lungă o maşină, care m-a orbit şi nu am mai putut să evit. Sunt nevinovat, că am şi martori. Mi-a tăiat calea şi a plecat. Nici nu s-a oprit.”, a spus șoferul în vârstă de 19 ani, pentru Observatornews.

Tânărul regretă enorm faptul că tânăra în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața

Potrivit sursei menționate anterior, șoferul în vârstă de 19 ani regretă faptul că s-a urcat la volanul unei mașini atât de puternice și fără a avea experiență.

Tânărul a relatat că, după accident, a coborât din mașină și a căutat-o pe Monica, dar nu a reușit să o găsească imediat. După câteva minute, tânărul și-a văzut iubita pe un câmp, la o distanță de aproximativ 100 de metri față de locul impactului.

Citește și: Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș. Fata și iubitul ei se îndreptau către o petrecere, moment în care băiatul a pierdut controlul volanului

„Îmi aduc aminte că am ieşit din maşină şi am căutat-o pe Moni, n-am găsit-o. Am găsit-o după 5 minute, pe câmp, la 100 de metri de maşină. Îmi pare nespus de rău şi abia pot dormi noaptea, vă spun sincer.”

, a spus tânărul pentru sursa menționată anterior.

În tot acest timp, familia victimei se pregătește pentru ceremonia de înmormântare. Trupul tinerei a fost ridicat ieri de la Institutul de Medicină Legală și va fi transportat în localitatea Folea. Conform rezultatelor necropsiei, fata a pierit pe loc în urma impactului. În ceea ce-l privește pe băiatul implicat, acesta este supus unei investigații pentru ucidere din culpă, acuzație pentru care poate fi condamnat la cel mult cinci ani de închisoare.