Am gasit-o pe cea mai scumpa balerina din lume! E mica precum degetica, dar a strans aproape 40 de milioane de vizualizari pe Internet

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Micuta are sarm si atitudine de mare diva.

Miscarile de felina sunt executate fara nicio ezitare de catre micuta balerina, alaturi de alte doua colege de scena. Cu o atitudine demna de o diva, Johanna face un show in toata regula, pe muzica Arethei Franklin. Imbracata cu un tutu de balerina, maiou roz, pantofiori negri, coafata si machiata precum dansatoarele profesioniste, Johanna ne demonstreaza ca talentul n-are varsta.

Desi are doar cativa ani, copila nu se intimideaza de multimea prezenta in sala, nici nu uita miscarile de dans, ci are o prestatie de parc-ar fi repetat de luni la rand.

Priviti-o cum bate pasii pe loc, alaturi de colege sale. Isi urmareste atenta fiecare bataie a piciorului, ca nu cumva sa piarda ritmul. Cele doua ii urmeaza exemplul si se lasa ghidate de ea.

Piesa Arethei Franklin vorbeste despre cum o femeie cere doar putin respect. Iata cum se mica Johanna atunci cand cere „doar putin respect”. Priviti-o cu atentie pe Johanna, cu siguranta veti mai auzi de ea.

La finalul prestatiei, Johanna are grija sa-si adune colegele de scena in fata publicului extaziat.

Isi indeamna colegele sa o prinda de mana si, cum fetele nu se „prind” de miscare, Johanna preia controlul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dansul filmat chiar de mama Johannei a devenit viral, cu aproape 40 de milioane

de vizualizari pe internet! Astfel, micuta Johanna a devenit vedeta in intreaga lume. Si este doar inceputul! Dupa cateva ore de la postare, mama fetei a declarat ca telefonul sau a sunat non-stop si ca nu ii vine sa creada la ce nivel a ajuns totul. Micuta a fost deja intervievata de cateva televiziuni din Statele Unite ale Americii.

##VIDEO139429##