Am gasit-o pe Lizuca! Iata cum arata fetita din Dumbrava minunata, dupa 33 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Avea doar 4 ani si jumatate cand au inceput filmarile. A facut un rol exceptional, iar apoi Lizuca a disparut in dumbrava vietii.

Dupa 33 de ani Lizuca este o femeie in toata regula, cu 2 copii. Ea spune ca pe perioada filmarilor, care au durat aproape 2 ani, cel mai greu lucru a fost sa imbrace aceeasi rochie gri zi de zi. "Cred ca o amintire neplacuta pe care o am de atunci este faptul ca am fost obligata sa port pe toata perioada filmarilor, in aceeasi zi, rochita aceea monotona, gri, uratica, murdara".
Pentru copila de doar 5 anisori, sa porti aproape 2 ani aceeasi rochita nu a fost tocmai usor, dar nu se plangea. Fosta Lizuca si-a amintit si de Patrocle. "Patrocle a stat la noi cateva luni inainte de inceperea filmarilor tocmai pentru a se obisnui cu noi. Era un catel foarte recunoscator. S-a obisnuit cu noi foarte repede dar din cate imi aduc aminte el nu asculta comenzile pe care i le dadeam eu, ci tatal meu".
Desi au trecut 33 de ani, inca isi mai aduce aminte replicile din film. Ea este Diana Musca, mama, sotie si jurist de meserie. S-a stabilit de aproape 2 decenii in Austria. "Am plecat in 94, la 2 ani dupa terminarea liceului. M-am casatorit, sotul meu este austriac, si l-am urmat. In consecinta, am decis sa ne petrecem dragostea in Austria. Am doi copii, o fetita care va implini in curand 15 ani, si un baietel care acum in martie a implinit 5 ani".

 

Taguri: