„Am glumit, este tot aici” Bianca Comănici și iubitul ei au sărbătorit trei luni de relație. Care sunt primele cuvinte învățate de iubitul albanez?

Author: Diana Bostan

Bianca Comănici și Joni

Sursa: Instagram- Bianca Comănici

Bianca Comănici a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit faptul că este îndrăgostită de un albanez. Bianca și iubitul ei au aniversat trei luni de relație.

Bianca Comănici își ține fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. Recent, Bibi a postat un nou vlog alături de iubitul ei.

Vedeta KanalD și iubitul albanez au împlinit trei luni de relație

Joni are 21 de ani și locuiește în Norvegia, dar chiar și așa, distanța nu este o problemă pentru cei doi îndrăgostiți. Bianca le-a împărtășit fanilor că a fost în Norvegia, acolo unde i-a întâlnit și pe părinții iubitului său.

Citește și: Bogdan Mocanu, probleme cu legea! Suma uriașă pe care artistul o datorează oamenilor legii „Eu și vecinii mei nu ne sincronizăm programul”

„Tatăl lui mă iubește, Suntem aceeași zodie și am simțit. Mi-a zis că a mai adus fete acasă, dar eu chiar l-am impresionat.  L-am simțit deschis și zâmbitor. Mi-a făcut și el reclamă bună cu siguranță.

Și mama îl iubește foarte mult, îi e foarte drag. Cristi la fel, au avut o seară în care au stat împreună ca între băieți”, 
a mai spus bruneta. 

Citește și: Bianca Comănici și-a așteptat iubitul la aeroport! Cum a fost revederea dintre cei doi

Iubitul Biancăi Comănici învață și limba română, iar vedeta i-a cerut o demonstrație pentru urmăritorii săi.

„Tu ești frumoasă, te iubesc”, i-a spus Joni iubitei sale în limba română.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Situatie fara precedent în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc! Iată cine a părăsit emisiunea

Bianca și iubitul ei nu pot sta despărțiți prea mult timp, așa că Joni a mai rămas pentru o scurtă perioadă în România.

Joni i-a făcut Biancăi și un cadou, un ursuleț de pluș, pe nume Bioni, drept dovadă a iubirii sale.

Iubitul Biancăi se gândește să se mute în România

Poate o să vină să locuiască în România”, a spus Bianca Comănici, într-un video postat pe canalul ei de YouTube. Bianca și iubitul ei au luat parte la un eveniment monden în Capitală, dar și la o nuntă.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

Bianca și Joni par extrem de îndrăgostiți, iar bruneta este toată un zâmbet de când l-a cunoscut.

Citește și: Bianca Comănici și-a așteptat iubitul la aeroport! Cum a fost revederea dintre cei doi

„  Deocamdată nu vreau să mă grăbesc, nu vreau să pun presiune pe el să se mute. Nu sunt încă pregătită de o relație. Nu pot să spun în ce punct de va ajunge și las lucrurile să văd cum funcționează. Eu totuși sper ca el să facă pasul cel mare și să vină aici, în România ”,  a mărturisit bruneta în urmă cu ceva timp.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.