„Am ieșit la întâlnire” Jador iubește din nou, după despărțirea de Alexandra Hoder. Vedeta și-a surprins fanii cu ultima sa postare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 dec 2023, 14:21

„Am ieșit la întâlnire” Jador iubește din nou, după despărțirea de Alexandra Hoder

Sursa: Jador Instagram

Jador și-a surprins fanii cu ultima sa postare din mediul online. Recent, vedeta a creat un grup de WhatsApp unde ține legătura cu admiratorii săi. Mai mare le-a fost surpriza acestora când interpretul de manele a scris că este la o întâlnire.

Deși a suferit mult după despărțirea de fosta iubită, Alexandra Hoder, Jador e pregătit de o nouă relație. Cine i-a cucerit inima fostului concurent de la „Puterea Dragostei”?

Jador e pregătit de o nouă relație. Vedeta a ieșit la o întâlnire

În urmă cu o zi, artistul a făcut public un mesaj în care le-a dat de înțeles fanilor săi că este la întâlnire cu o nouă domnișoară, însă nu i-a divulgat identitatea. 

„Am ieșit la întâlnire”,  a scris Jador în dreptul imaginii postate.

Citește și: "Abia aștept să fiu tată!" Jador, veste neașteptată pentru fani! Cum s-a afișat artistul în mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Jador a găsit în cele din urmă puterea de a lăsa în urmă trecutul și este pregătit să iubească din nou.

Jador a suferit cumplit în urma despărțirii de Alexandra Hoder

Jador a recunoscut că despărțirea de Alexandra Hoder l-a afectat profund și a fost chiar în depresie.

De asemenea, vedeta s-a mai confesat cu faptul că nu a iubit de foarte multe ori în viață, dar când a făcut-o, a fost din toată inima și a trecut foarte greu peste despărțiri. 

Citește și: Florin Salam, reacție dură la adresa lui Jador: ”Eu nu am văzut lăutar cu mușchi” De la ce a pornit totul și ce replică i-a dat Jador ”Regelui”

„Am fost în depresie până acum două luni și când Dumnezeu s-a îndurat de mine cumva...nu  pot să înțeleg, mi-a trecut tot într-o secundă. Sunt fericit...am suferit după fata aia cu care am fost.

Cu Alexandra...o știi. Am suferit! Da, acum sunt bine. Nici nu știu ce să mai spun. Golul ăla nu-l poate umple decât Dumnezeu. Nu ne mai sunăm. Și-a schimbat numărul de telefon și foarte bine a făcut. Eu, în momente de slăbiciune, aș mai suna pentru că sunt încă îndrăgostit...cum să nu. Cu o femeie care am stat doi ani. Cum să nu fiu îndrăgostit? În două luni să-mi treacă, înseamnă că n-aș iubi-o.

Plus că eu n-am iubit prea multe fete la viața mea,” a mărturisit Jador după despărțirea de Alexandra.