„Am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce el nu reacționează”. Brigitte Pastramă a rămas văduvă la 26 de ani. Primul soț al acesteia s-a stins în urma unui infarct

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iun 2023, 12:31

Totul s-a petrecut în momentul în care aceasta a plecat să îi dea de mâncare fiului ei

Sursa: Captură Video

Brigitte Pastramă s-a măritat în tinerețe, dar căsnicia ei nu a durat prea mult, deoarece soțul ei a murit, cu nici o săptămână înainte de Crăciun, din cauza unui infarct. Chiar ea este cea care l-a găsit, la scurt timp după ce a ieșit din cameră.

Brigitte Pastramă a trecut prin multe momente dureroase de-a lungul vieții și prima problemă majoră cu care s-a confruntat a fost moartea primul soț, Octavian Sfăt. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, aceasta a vorbit despre momentul traumatizant din viața ei.

Soțul lui Brigitte Pastramă a murit când ea avea 26 de ani

Brigitte Pastramă nu poate uita momentul în care și-a găsit soțul mort, în casă. Totul s-a petrecut în momentul în care aceasta a plecat să îi dea de mâncare fiului ei și, când s-a întors, și-a găsit bărbatul fără suflare.

„Tavi a făcut infarct... 38 de ani când a murit, cu cinci zile înainte de Crăciun a murit. Pur și simplu, eu am vorbit cu el, m-am dus să îi dau de mâncare fiului meu, care nu avea doi ani, mai avea o lună până să facă doi ani și, când am venit, l-am găsit cu

ochii deschiși, se uita pe tavan.

Eu cu Roby (n.r. cine l-a găsit) și Roby s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțeleagm de ce el nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Și, apoi, am văzut că corpul lui era pătat, deja avea niște pete de la cum se lăsase sângele și a făcut infarct.

Citește și: Brigitte Pastramă, victima violenței domestice: „Să îmi pună o floare pe mormânt”. Declarațiile cutremurătoare despre momentul în care a crezut că o să își piardă viața

Ideea este că nașul nostru, care era doctor, i-a spus de foarte multe ori, că el fuma foarte mult și bea mult (n.r. energizant), să aibă o viață mai echilibrată. Nu a ținut cont de asta și a făcut un preinfarct cu patru zile înainte, s-a simțit un pic rău și, apoi, a fost capital, pentru că a făcut infarct.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cel mai mare șoc al vieții mele a fost când mi-am găsit bărbatul iubit, mort în pat, cu patru zile înainte de Crăciun”, a povestit Brigitte Pastramă.

Moartea soțului i-a schimbat viața radical lui Brigitte

Brigitte a recunoscut că primul ei soț a fost un bărbat care a iubit-o și care i-a oferit tot ceea ce și-a dorit din punct de vedere material și financiar, iar moartea acestuia a ambiționat-o să muncească,

pentru a se putea întreține singură.

„Am rămas văduvă la nici 26 de ani și nu știam nimic despre viața asta, nu știam că toate lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, nu știam că nu ajunge să ai bani, ca să poți să gestionezi o afacere și mi-a fost foarte greu.

Citește și: Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Am plătit foarte scump, ca să fiu omul care sunt astăzi, dar vreau să spun că, din acel moment, nu am mai avut un bărbat care să mă întrețină”, a mai povestit aceasta, cu lacrimi în ochi.