Am intrat in "cuibusorul de nebunii" de la "Te vreau langa mine"! Imagini in premiera din casa in care trei perechi de concurenti de la show-ul Gabrielei Cristea isi vor consuma iubirea

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:58

De la 1 februarie, show-ul „Te vreau langa mine” de la Kanal D devine si mai interesant, pentru ca trei cupluri din emisiune vor locui impreuna intr-o vila din nordul Bucurestiului.

Povestile de dragoste din emisiunea Gabrielei Cristea de la Kanal D se pot concretiza prin ceva mult mai serios decat o simpla discutie in spatele unui paravan. De data aceasta, trei cupluri de indrgoatiti vor fi selectate pentru a locui impreuna, partenerii putand convietui si dormi impreuna in acelasi pat. Astfel, ei isi pot testa relatia mult mai eficient, si asta sub ochii telespectatorilor Kanal D, care vor avea ocazia sa-i urmareasca pe acestia in cele mai interesante momente ale zilei.


„Odata cu existenta acestei case cred ca vom avea si mai multa sare si piper in emisiune. Primele saptamani de viata in cuplu, realmente de locuit sub acelasi acoperis, conteaza enorm. Ne asteptam ca participantii la emisiunea noastra sa isi gaseasca adevarata dragoste la „Te vreau langa mine” si sa aiba puterea de a lua decizia cea mai buna. Ne dorim ca sederea in casa „Te vreau langa mine” sa se incheie cu nunta pentru cat mai multi dintre participanti”, a declarat Gabriela Cristea.

Noutatea absoluta pe care o aduce noul concept al emisiunii „Te vreau langa mine” este ca fiecare concurent e liber sa paraseasca oricand doreste casa, daca nu se mai intelege cu partenerul. Iesirea din relatie este, practic, echivalent cu eliminarea din casa. Este ca un fel de casatorie de proba, insa fara acte sau alte obligatii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro.