„Am lăsat o fată însărcinată” Bogdan Mocanu, declarații fără perdea din relațiile sale. Cum a reacționat Jador?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 18 sep 2023, 15:42

Bogdan Mocanu și Jador

Sursa: Instagram- bogdan_mocanu_1

Bogdan Mocanu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu ultima sa dezvăluire. Vedeta i-a recunoscut totul Biancăi Comănici.

În cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, o nouă confruntare a avut loc între Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Provocarea s-a lăsat cu dezvăluiri picante.

Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au avut parte de un nou joculeț

La joculețul de duminică din cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, Bogdan Mocanu și Bianca Comănici au transformat renumitul joc ”Beer Pong” în ”Water Pong”.

Cei doi au fost ajutați de Andreea și Creața.

Citește și: Bianca Comănici, în lacrimi după plecarea iubitului „M-am abținut să nu plâng” Anunțul făcut de brunetă despre relația cu Joni

Jocul este câștigat de cel care nimerește mai multe pahare cu apă, iar cel care pierde a fost nevoit să execute mai multe provocări incomode. Cei doi prezentatori au oferit răspunsuri picante.

Citește și: Bianca Comănici, prima apariție cu iubitul la un eveniment privat „Așteptăm de foarte mult timp această perioadă a vieții”

Bogdan Mocanu a fost nevoit să execute o provocare uluitoare. Acesta a fost provocat să-l sune pe Jador și să-i spună faptul că a lăsato fată însărcinată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Jador a avut o reație de zile mari

Am nevoie de un sfat. O mai știi pe aia ultima care a fost la mine, a rămas gravidă. Cu test, cu poze de la ecograf. Am fost puțin timp cu ea”, i-a spus Bogdan Mocanu lui Jador.

Citește și: „Am glumit, este tot aici” Bianca Comănici și iubitul ei au sărbătorit trei luni de relație. Care sunt primele cuvinte învățate de iubitul albanez?

Jador i-a spus prietenului său faptul că aceasta nu poate fi însărcinată cu el și că probabil minte. „ Minte, tu numai de femei din astea dai”, a spus Jador.

Bogdan Mocanu susține că a fost doar o provocare și că nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva, din ce știe el. La sfârșitul provocării, echipa formată din Bianca și Creața au câștigat concursul de ”Water Pong”.

Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit

Bogdan Mocanu a declarat că, din exterior, Jador și Alexandra aveau o relație perfectă. Totuși, părțile mai puțin plăcute rămâneau în spatele camerelor.

Citește și: Bogdan Mocanu, scos din minți de Bianca Comănici „Ai greșit” Ce s-a întâmplat între cei doi

„Erau tot felul de discuții între ei, așa cum este în orice cuplu, însă și răbdarea aceasta…la un moment dat se termină, s-a umplut paharul la amândoi.

Nu cred că regretă faptul că s-a afișat cu ea, a făcut ce a simțit. Da, în mediul online păreau foarte fericiți, nu puteau posta de fiecare dată când se certau. Nu este exclus să se împace, Jador suferă pentru că a iubit-o și cred că încă o iubește, dar s-a retras în muncă, este doar în studio, nu este omul care să piardă timpul.

În momentul acesta mai sunt discuții între ei, acelea de sfârșit de relație: să trec să îmi iau hainele”, a declarat Bogdan Mocanu.