”Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni” Matilda Pascal Cojocărița, despre cele mai dureroase momente din viața ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 dec 2023, 05:55

”Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul”

Sursa: Captură KANAL D

Matilda Pascal Cojocărița, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, este invitata din această săptămână a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița și-a deschis sufletul și a vorbit, cu multă durere, despre cele mai grele momente din viața ei. Deși era la pământ, cântăreața a găsit puterea să urce pe scenă și să distreze publicul, asta numește ea profesionalism. Artista a dezvăluit că după fiecare pierdere tragică din viața ei, moartea tatălui, a surorii și a mamei, a fost nevoit să meargă la evenimentele la care a fost chemată să cânte. 

”De câte ori v-a plâns sufletul pe scenă?”

Tragediile s-au ținut lanț în familia Matildei Pascal Cojocărița, artista a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului, mai ales atunci când a fost nevoită să plece de la căpătâiul surorii sale, care se afla pe patul de moarte, pentru un concert la Focșani, iar în urma ei s-a stins din viață.

Moartea mamei a fost, poate, cel mai îngrozitor eveniment din viața interpretei de muzică populară.

Pentru că cea care i-a dat viață a murit în noaptea dinaintea unui eveniment important la care artista trebuia să cânte, astfel a fost nevoită să-și lase mama moartă, pe masă, și să plece la concert. Matilda Pascal Cojocărița a precizat, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, că cel mai important lucru în viață este să te ții de cuvânt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”De foarte multe ori, dar acestea cred că au fost cele mai crunte momente. Când a murit tata, l-am îngropat și a doua zi am cântat la Huși. Când a murit sora, am plecat de la patul ei spre concert, la Focșani, și în urmă a murit. A trebuit să cânt! Mama a murit într-o noapte de vineri spre sâmbătă și aveam sâmbătă seara eveniment la București.

Am lăsat tot, cum se spune, întinsă pe masă, am plecat și mi-am făcut datoria față de oameni. Este foarte important, în viață, să-ți ții cuvântul. E foarte greu, e dureros, dar în momentul în care încep să cânt, sunt numai acolo și uit de tot. Asta este meseria și ăsta este profesionalism, cred”, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.