„Am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi”. Cum justifică Daniel Balaciu momentul în care a atacat-o pe Dana Roba cu ciocanul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 apr 2024, 01:20

Bărbatul a adoptat o atitudine umilă, spunând că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat

Sursa: Facebook

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, se apără, după ce și-a lovit în cap soția cu un ciocan, până a băgat-o în comă. Acesta susține că ea este vinovată, deoarece a dat dovadă de un comportament agresiv.

Soțul Danei Roba se apără și spune că doar a luat atitudine în fața soției sale, după ce aceasta a început să aibă un comportament extrem de violent. Dana Roba a reușit să iasă din comă și a fost externată, deși medici erau convinși 100% că va muri.

Soțul Danei Roba se apără, după ce și-a băgat soția în comă

Daniel Balaciu a stat de vorbă cu anchetatorii în ceea ce privește fapta comisă.

Bărbatul a adoptat o atitudine umilă, spunând că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece nu a vrut să o omoare, ci doar s-a apărat, deoarece ea a fost cea violentă.

Acesta a mărturisit că Dana Roba l-a rugat să le ducă pe cele două fete la părinții lui, la țară, doară că el a refuzat, motivând că avea varicelă. Atunci, povestește bărbatul, soția lui a început să îl scuipe și i-a „băgat mâna în gât”, luând decizia de a duce fetele la bunicii lor, în cele din urmă.

Citește și: Dana Roba și-a luat fetele acasă, cu ajutorul poliției: „Parinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele”. Aceasta a fost nevoită să apeleze inclusiv la un avocat

Trei ore mai târziu, adaugă agresorul, a revenit în apartament. Acesta o auză pe Dana Roba că a început, din nou, să fie violentă, deoarece revenise acasă, iar ea voia să fie singură.

Atunci, a început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn, în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dana Roba a ajuns într-o baltă de sânge

Din cauza loviturilor care i-au fost aplicate, Dana Roba a căzut lată, fiind preluată de echipele medicale dintr-o baltă de sânge. Daniel Balaciu susține că nu și-a dorit să îi facă rău, ci doar a vrut să se apere, deoarece se temea pentru viața lui și a conștientizat gravitatea situației mult prea târziu.

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

„Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea” a mai declarat acesta.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?