"Am mâncat cu altă fată"! Livian a dezvăluit totul! Reacția iubitei sale, Bianca, atunci când l-a auzit

Autor: A.I.
Actualizat: 02 ian 2020, 12:20

Livian a făcut un vlog pe care l-a numit "Am mâncat cu altă fată, Bianca era să vomite".

Cei doi au încercat "Bean Boozled", un joc în care încerci o fasole specială, umplută cu fel de fel de lucruri ciudate.

Dacă ai noroc poți nimeri ceva gustos, însă există și riscul de a da peste conținut nedigerabil. "Iubire, o sticlă ție, o sticlă mie că dacă nimerești chestii spurcate nu beau după tine", i-a spus Livian iubitei sale.

Cei doi au invitat alte două fete să încerce jocul lui Livian, de unde și titlul vlogului.

Bianca i-a propus lui Livian să ia jocul și în emisiune, însă acesta a refuzat. 

Livian, anunț șoc: "Nu o iubesc pe Bianca"

Livian a scos un vlog intitulat "Nu o iubesc pe Bianca", făcut tocmai pentru a demonstra că o iubește pe aceasta.

Livian a dat de înțeles că nu vrea să aleagă între Bianca și părinții lui.

"Nu ai cum să te răzvrătești împotriva părinților tăi, Bianca nu mi-a cerut niciodată asta, eu nu i-am cerut asta. Asta nu înseamnă că nu îți iubești partenerul sau partenera, persoana pe care o ai lângă tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu când sunt în asemenea situații, mă acuzi de ceva și zic "Da, așa e".

Eu chiar nu mai vreau să dau curs, și când sunt certuri în casă zic: "Așa e".

(...)

Nu e vorba că nu am iubit-o pe Bianca la momentul respectiv, e vorba că am vrut să termin cu orice preț subiectul, materialele, tot, tot, tot.

Să nu mai fie tensiunea aia, să stau cu Bianca, în momentul ăla simțeam că vreau doar să ies de aici, să stau cu Bianca, să o țin în brațe.

Dacă sunteți în situația asta, să nu puneți la îndoială că o iubiți sau nu o iubiți. Poți să rănești o altă persoană pe care o iubești. N-ai cum să faci așa ceva pentru că iubești în ambele cazuri.

Iubirea părintească față de iubirea față de femeia ta. Am intrat în sensibilitate și nu e stilul meu, dar am vrut să mă fac înțeles", a spus Livian în vlog.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a trait momente unice in noaptea de Revelion! Robert i-a pregatit o surpriza senzationala pentru a o cere in casatorie oficial!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.