„Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu” Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău

Author: Laura Macovei
Actualizat: 06 oct 2023, 17:24

„Am mers la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu” Oana Lis se pregătește pentru ce e mai rău

Sursa: Oana Lis Instagram/Facebook-Viorel Lis

Este cunoscut deja faptul că Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar soția sa îi este alături. După ce în mediul online au apărut multe zvonuri potrivit cărora fostul primar se apropie de moarte, Oana a rupt tăcerea.

Viorel Lis, în vârstă 80 de ani, este în prezent imobilizat la pat, iar soția sa îl îngrijește neîncetat. Deși abătută, Oana Lis  încearcă să găsească puterea necesară pentru a fi alături de soțul ei și a răspunde gurilor rele din mediul online.

Oana Lis răspunde afirmațiilor cum că soțul ei ar fi murit deja

Oana Lis are 44 de ani și este cea de-a treia soție a fostului primar al Capitalei, care acum se află imobilizat la pat.

Oana nu s-a putut abține și a răspuns răutăților din mediul online, unde oamenii comentează despre posibila moarte a lui Viorel Lis. 

Răspunsul vedetei este unul cât se poate de ironic.

Citește și: Oana Lis s-a filmat dansând în baia unui restaurant. Reacția oamenilor nu a întârziat să apară: „Ai decență, te rog”

Ce   atâtea  zv onuri!   Viorel  este tot  î n aceea ș i stare!(...)

Are  des   episoade depresive, dar e normal  să se simtă așa la  bolile  lui.  E și vârsta  î naintată!  Vio  nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot  d e loc  afară. E u mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală,  c pot  
  fac!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

M ă i, rog pe cei care au scris articole c ă  Viorel Lis e mort, s ă -mi spuneți și mie unde e îngropat, v ă  rog, c ă  mi-e dor de el și vreau sa merg s ă -l vizitez!”,  a transmis

Oana pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis se pregătește pentru doliu

Fostul primar a ajuns la o vârstă înaintată și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Acesta suferă de diabet și a avut și un AVC în urmă cu câțiva ani și un infarct. Mai mult, Viorel Lis se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare.

Oana mărturisește că a devenit deja asistenta sa medicală, dar nu se oprește din a avea grijă de soțul ei, astfel că exclude orice posibilă internare a acestuia în spital, dorință care este aprobată și de acesta.

Citește și: Oana Lis cere urgent ajutorul urmăritorilor! „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”. Ce situație a întâmpinat vedeta?

 „ Viorel mi-a zis că el,  dacă se întâmplă ceva și îi e rău,  nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”,  a spus Oana Lis, potrivit click.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.