„Am o durere insuportabilă. Este foarte greu prin ce trec acum” Așa arată mâinile Danei Roba la aproape două luni după ce au fost mutilate cu ciocanul! FOTO

Author: Diana Bostan

Dana Roba a scăpat ca prin minune după ce la începutul lunii iunie a fost bătută cu bestialitate de către propriul soț. După mai multe intervenții chirurgicale, Dana Roba continuă procesul de vindecare, ba chiar și-a reluat programările de make-up.

Dana Roba și-a reluat munca de make-up artist, însă a mărturisit că are dureri insuportabile la mâini, după ce le-a folosit ca scut de apărare împotriva loviturilor de ciocan.

Dana a început mai multe proceduri de kinetoterapie pentru mâini

Pe pagina sa de Instagram, Dana Roba a ținut să le arate urmăritorilor săi în ce stadiu de vindecare se află mâinile sale, fiind cele cu care trebuie să-și îngrijească fetițele și să-și câștige existența ca make-up artist.

Citește și: Dana Roba se întâlnește cu soțul ei pentru prima oară de la momentul atacului. ,,Nu îmi este teamă, în primul rând e Dumnezeu cu mine’’

Dana a mărturisit că durerile sunt greu de suportat, însă cu ajutorul lui Dumnezeu este sigură că va trece peste această perioadă cruntă din viața sa.

Citește și: Dana Roba, nevoită să se întoarcă la muncă. După ce a avut mâinile „măcelărite” de soț, Dana a revenit în studio și a avut prima clientă. Cum arată machiajul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Astăzi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie”, a scris aceasta în postarea sa. Dana le-a arătat urmăritorilor și ce cremă folosește pentru a-i alina durerea și pentru vindecarea rănilor.

Dana Roba și-a reluat cursurile de make-up și programările

Make-up artista este conștientă de faptul că trebuie să-și întrețină cele două fetițe, așa că și-a reluat programările de make-up, dar și cursurile.

Dana Roba a dezvăluit pe Instagram că este o perioadă destul de încărcată și că are foarte multe programări. Deși are dureri greu de suportat, Dana reușește să țină pensula în mână pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și astfel încât clientele sale să fie mulțumite.

Citește și: ,,Mi-a săpat groapa” Dana Roba scoate în lumină noi detalii din căsnicia ei cu Daniel Balaciu

Dana Roba va avea o întâlnire cu soțul agresor, întâlnire la care vor lua parte avocații și procurorii. Cei doi vor sta pentru prima dată față în față de la teribilul atac.

,,Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi

pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost agresată fizic de soțul ei. Rănile make-up artistei încep să se vindece

Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens

al cuvântului”, a susținut Dana Roba, pentru Spynews.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.