„Am o iubită așa cum mi-am dorit!” Cum a decurs date-ul dintre Robert și Giuly! Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o escapadă la munte

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 apr 2024, 09:41

„Am o iubită așa cum mi-am dorit!” Cum a decurs date-ul dintre Robert și Giuly! Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o escapadă la munte

Sursa: Kanal D

Robert și Giuly au profitat la maxim de surpriza pe care le-a pregătit-o Andreea Mantea, după ce au anunțat că formează oficial un cuplu.

Giuly și Robert au plecat la un date, în afara Bucureștiului, la munte. Cei doi s-au bucurat de o vreme superbă și și-au mărturisit iubirea unul față de celălalt. 

Cum a decurs date-ul dintre Robert și Giuly

Robert și Giuly s-au trezit de dimineață și s-au pregătit pentru escapada la munte. Cei doi au fost așteptați de un șofer și au intrat enuziasmați în mașină. 

Giuly: Unde e Robert? I-am luat cafea și prăjituri!

Robert: Vrei să mă îndulcești de dimineață?

Odată ajunși la destinație, Giuly și Robert au rămas fascinați și s-au bucurat de fiecare activitate împreună. 

Citește și: Ce surpriză le-a făcut Andreea Mantea lui Robert și Giuly după ce aceștia au anunțat că formează oficial un cuplu în Casa iubirii: „Ați primit drept cadou...”

Giuly: Ce frumos e aici! E incredibil, nimic nu e întâmplător! Nici nu am avut vreodată un dubiu că toate se întâmplă la momentul potrivit și nimic nu e întâmplător. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ceea ce trăim noi.

Robert: Au fost niște provocări care, cu siguranță, ne-au făcut extrem de puternici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Giuly: Eu văd în tine tot, ești cel mai bun prieten al meu, ești tot ce trebuie pentru mine. Eu sunt conștientă de defectele pe care le am.

Robert: Să știi că îmi ești dragă și așa, cu defectele tale.

Giuly: Te apreciez că reușești să mă placi așa cum sunt.

Robert: Te-am luat cu bune, cu rele, a mea ești, gata.

„Mă simt foarte bine, datorită faptului că am o iubită așa cum mi-am dorit eu!,” a mai spus Robert. 

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Larisa și Patrick! Marinel, fost concurent în Casa Iubirii, i-a dat de gol pe cei doi: „I-a plăcut de ea, dar..”

Robert: Mă bucur că am avut o zi deosebită.

Giuly: Și eu m-am simțit foarte bine și am realizat că, pe zi ce trece, îmi doresc să fim și mai mult împreună.

Ce cadou i-a făcut Giuly lui Robert

Giuly continuă să-l surprindă pe iubitul ei cu diferite cadouri. Surpriza pe care i-a făcut-o acum denotă faptul că Giuly e mereu atentă la Robert și la ceea ce îi place acestuia.

Giuly: Ți-am adus o curea maro, că am văzut că-ți place maroul, un carnet unde poți să-ți notezi gândurile, aici sunt și câteva citate motivaționale.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?