„Am plâns când m-am văzut cheală. Am fost la un pas de depresie” Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care s-a văzut fără păr

Author: Diana Bostan
Actualizat: 29 aug 2023, 23:09

Dana Roba a vorbit despre perioada în care s-a văzut cheală

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate cu ciocanul. După ce a trecut prin mai multe operații complicate, Dana a găsit puterea să zâmbească din nou.

Dana Roba a povestit într-un video postat pe contul său de TikTok despre momentul în care a s-a trezit fără păr și despre cum a găsit puterea de a spera din nou.

Make-up artistul nu și-a pierdut speranța și visează la părul lung de altă dată

În urma operațiilor complicate suferite la nivelul capului, medicii au fost nevoiți să o tundă pe Dana Roba, iar în momentul în care s-a văzut cheală, aceasta a suferit un șoc.

„Am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie. Am plâns foarte tare”, a mărturisit Dana Roba.

Citește și: „Ţi-au donat oamenii bani pentru operaţii, iar tu iei maşină la amant!” Acuzații grave aduse de fosta soție a lui Nicolae Guță la adresa Danielei Roba

Medicul Danei Roba a fost printre primii care au încurajat-o și care au susținut faptul că părul ei va crește normal și că în scurt timp se va putea bucura de el. „Trebuiau să ți se usuce florile la cimitir astăzi, și tu plângi că nu ai păr?”, au fost vorbele care au făcut-o pe Dana Roba să se gândească cât de norocoasă este că trăiește.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Agresorul Danei Roba refuză pedeapsa cu închisoarea. Ce decizie a luat Penitenciarul din Timișoara

Dana Roba își amintește cu nostalgie despre momentele în care trebuia să meargă la salon, momente în care nu-și dorea să renunțe nici măcar la un centimetru din părul ei.

Dana Roba a făcut dezvăluiri emoționante despre fetițele sale

Make-up artista a recunoscut faptul că muncește extrem de mult în ultima perioadă și că fetițele ei o imploră să nu mai meargă la job, dar acest lucru nu este posibil. Dana Roba s-a întors la programările de make-up într-un timp record după ce a fost la un pas de moarte.

Citește și: De ce nu s-a întâlnit Dana Roba cu soțul agresor? „M-am eliberat de emoții” Ce s-a întâmplat la audieri

„Sunt o mamă care îmi iubesc copiii și voi lupta pentru copiii mei până la moarte. Fetița mea mi-a zis ”mamă, nu mai vreau să mergi la job”. Ieri am stat 12 ore la lucru și am ajuns acasă la nouă seara”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Danei Roba „ Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă” Minorele s-ar fi aflat în casă în momentul atacului

Dana Roba susține că va face tot ce este necesar pentru ca fetițelor sale să nu le lipsească nimic și să nu fie afectate de momentele cutremurătoare prin care ea a trecut.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.