„Am plâns, chiar am plâns”. Ce mesaje a primit Larisa după ce a părăsit „Casa Iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 apr 2024, 11:32

Cum au reacționat susținătorii Larisei când au aflat că a fost eliminată

Sursa: Instagram Larisa Groza

După ce Larisa a fost eliminată în cadrul galei de duminică, 7 aprilie, din emisiunea „Casa iubirii”, aceasta a primit numeroase mesaje de la fani, prin care și-au exprimat regretul vizavi de plecarea ei.

Deși Larisa s-a bucurat că i s-a oferit ocazia de a pleca, în sfârșit, acasă, admiratorii ei au fost foarte triști când au aflat că tânăra a părăsit „Casa iubirii”, întrucât majoritatea dintre ei chiar își doreau ca aceasta să rămână până la sfârșit în competiție.

Ce mesaje a primit Larisa de la fani după ce a părăsit „Casa iubirii”

În aceeași zi în care a fost eliminată din emisiune, concurenta a postat pe Instagram o fotografie cu rochia pe care a purtat-o în timpul galei. Aceasta a fost îmbrăcată cu o frumoasă rochie roșie, strălucitoare, tip sirenă, care i-a scos silueta în evidență.

În secțiunea de comentarii a respectivei fotografii, imediat după ce Andreea Mantea a anunțat că fata va pleca acasă, fanii ei s-au arătat foarte dezamăgiți, întrucât își doreau să o mai vadă pe micul ecran și, în același timp, erau curioși de cum ar fi putut evolua situația dintre ea și Patrick.

„Am plâns, chiar am plâns pentru tine, pentru Patrick/ Ne ai părăsit Larisa, nu mai avem de ce să ne uităm la ”Casa iubirii”/ O să ne fie dor de tine, iubita!”, au transmis internauții, cu părere de rău.

Citește și: Larisa, primele declarații după eliminare! Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis fosta concurentă lui Patrick, înainte de a pleca din Casa iubirii! „Mi-a fost frică și acum îți spun...”

Alți urmăritori de a-i Larisei au ținut să o încurajeze și să-i dea sfaturi care speră că o vor ajuta pe viitor: „Larisa succes în viață și dincolo de toate nu baga în seamă oameni care vorbesc fără să te cunoască”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

De ce s-a bucurat Larisa de faptul că a fost eliminată 

Cu toate că plecarea ei din „Casa iubirii” i-a întristat pe admiratorii ei, tânăra s-a arătat foarte bucuroasă în momentul în care a fost eliminată. Aceasta a început să plângă de fericire, întrucât abia aștepta să se întoarcă acasă, la Iași.

„Vai ce mă bucur! Acum pot să plâng de bucurie!”,  a

spus Larisa.

Mirată de reacția ei, Andreea Mantea a întrebat-o: „Larisa, plângi?”.

Citește și: Emoții și suspans în Gala din 7 aprilie! Larisa, Cosmin și Patrick au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii! „Acum pot să plâng de bucurie!”

Și cei din online au fost surprinși de faptul că eliminarea a reprezentat un motiv de bucurie pentru fată: „E ciudat.

De ce ai vrut asta???”.  Însă ea a explicat că nu mai suporta atmosfera din concurs:  „De bucurie, pe cuvântul meu! Pentru că nu mai puteam! M-am emoționant foarte tare! Mi-am făcut un film în capul meu! Am zis că o să plece Cosmin și toată lumea o să dea vina pe mine! Eram foarte stresată! Doamne, ce mă bucur!”.