„Am plecat ca să nu te ascult”. Bianca și Aleyna ajung la cuțite! Aflați de la ce a pornit scandalul luni, 26 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 feb 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Aleyna îi va spune Biancăi ce nemulțumiri are la adresa ei.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Aleyna își va exprima nemulțumirea față de comportamentul Biancăi.

Bianca și Aleyna ajung la cuțite

În episodul de mâine, Aleyna a mărturisit că, în gala de duminică, Robert ar fi avut șanse foarte mari să fie votat de către ea.

Se pare că o discuție deschisă de Bianca a reușit s-o scoată din sărite pe brunetă.

Citește și: Robi și Virginia au avut primul sărut în camera roșie! Concurenții au dat frâu liber sentimentelor chiar de Dragobete

„Am menționat că Robert ar fi putut fi un posibil vot spre eliminare din partea mea, ar fi avut un vot”, va spune Aleyna.

„Am început să-i zic ei, ca și chestie, discutând la masă, ea deja fiind nervoasă din gală și-a vărsat nervii pe mine”, va declara Bianca.

„Nu, Bianca, n-am fost absolut deloc nervoasă din gală!”, va spune Aleyna.

Bianca și Aleyna vor sta cu Robert în grădină, acolo unde scandalul dintre cele două concurente va continua.

Robert va încerca să le împace, dar nu va avea succes.

„Măi, Bianca, termină!”, va exclama Aleyna.

„Puteți să faceți pace?”, va întreba Robert.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Oferta de pace n-a fost primită cu bine de fete, căci ambele vor afirma că nu se pot împăca.

Aleyna este sătulă de Bianca

Vom afla, în episodul de mâine, că Aleyna a fost deranjată de Bianca deoarece a deschis un subiect pe care a tot încercat să-l închidă. Văzând că Bianca tot vorbește, Aleyna a luat decizia de a se ridica de la masă și a pleca.

„Nu, atât timp cât spune un lucru...

(...) M-am ridicat de la masă și am plecat ca să nu te ascult, că m-am săturat! De două ori a fost din cauza ei. Am încheiat odată subiectul, l-a redeschis din nou!”, va spune Aleyna.

„Cine se scuză se mai și acuză”, va răspunde Bianca.

„Mamă, deci are aceleași vorbe pe care le avea la masă, la hotel și mă enerva”, va spune Julia, auzind de la masă discuția din grădină. 

„Am zis că nu ești asumată, că nu poți să-ți ceri scuze”, va exclama Aleyna.

Ce se întâmplă mai departe și de ce ajung să se certe Aleyna și Bianca aflați luni, 26 februarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!