„Am plecat cu 84 de lei în buzunar”. Cum a reușit Adriana Zidaru să scape de viața în canal

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 ian 2024, 10:54

Renumita tiktokeriță Adriana Zidaru a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată la Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive.

În cadrul interviului „În oglindă”, Adriana Zidaru i-a povestit lui Mihai Ghiță diverse aspecte din viața ei, inclusiv despre perioada în care a locuit la canal, cu fostul ei iubit și copilul lor.

Cum a trăit Adriana Zidaru în canal

Deși aveau un apartament închiriat, Adriana și fostul ei partener au trăit în canale, întrucât el acolo era obișnuit să stea.

„Mergeam destul de des acolo în timp ce noi aveam apartamentul închiriat.(...) Acolo era mediul lui, acolo erau prietenii lui, acolo era domeniul lui, acolo se simțea el acasă”,  povestește tiktokerița.

În prima fază, cei doi se duceau doar în vizită la oamenii din canal, până când, treptat, iubitul ei a decis să se mute cu ea și copilul în acel loc, renunțând la apartamentul în care locuiau.

„El mă pregătea, mă obișnuia să mă învețe să stau acolo până când, peste vreo două luni de zile, am început să rămânem acolo, să dormim peste noapte și atunci am decis să renunțăm la plata apartamentului”,  dezvăluie Adriana Zidaru.

Mai departe, aceasta a fost întrebată de către prezentator cum arăta casa din canal, iar ea a explicat că:

„Acolo era, efectiv, o casă subterană(...)

Unde am stat eu era total diferit.(...) Coboram pe o scară, în momentul în care coboram era un spațiu destul de mare unde erau patul, televizorul, calculatorul, toate cele, după era o țeavă mare care ținea de cald iarna și, în spate, mai stăteau alte persoane și fiecare avea câte un pătuț”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Citește și: Adriana Zidaru dezvăluiri despre drama prin care a trecut cu fostul iubit: "Simțeam ca și cum, efectiv, îmi sap groapa și îmi las copilul singur...”

Cum a reușit Adriana Zidaru să scape din canal

În cei doi ani în care a trăit în asemenea condiții, Adriana a încercat să nu-l expună foarte mult pe copilul ei la o astfel de viață, așa că, deseori, îl lăsa în grija unor prieteni de familie.

Însă, la un moment dat, Adriana a găsit puterea de a se desprinde din acel mediu, fugind împreună cu băiețelul ei, Ramon. Cei doi au reușit să scape printr-un plan bine pus la punct.

Aceasta a mințit că se duce la magazin și, înainte de a ieși din canal, l-a învățat pe micuț să plângă după ea, pentru a-l lua și pe el afară.

Citește și: Cât de generos este Vali Vijelie cu copiii lui. Are o singură condiție: „Poate astăzi pot să-ți fac plăcerea, mâine nu mai pot. Tu trebuie să mergi la muncă”

„M-am dus, am luat geaca pe mine, iar în momentul în care am ieșit din dormitor a început copilul să plângă.(...) Copilul meu era în pijamale, ca să nu-i dau ceva lui de bănuit că aș vrea să plec, doar am pus o geacă pe el, l-am luat în brațe și am zis: «hai că te iau cu mine la magazin, asta este»”,  relatează tiktokerița.

În acel moment, Adriana s-a simțit eliberată și nu-i venea să creadă că a reușit să evadeze din subteran, de lângă iubitul care o ținea ca pe o prizonieră.

„Când am pus piciorul afară am simțit că mi se înmoaie picioarele, când am ieșit din casă mă tot uitam în spate pentru că aveam impresia că e el după mine și că mă prinde, de fiecare dată aveam impresia că pune mâna pe geacă. M-am urcat în taxi cu copilul, am plecat cu 84 de lei în buzunar”,  a mai mărturisit Adriana Zidaru, în cadrul emisiunii.