„Am plecat cu copiii la mama”. Ileana Sterp, imaginile care i-au emoționat pe fani! Cum i-a primit mama Geta

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 oct 2023, 15:19

Ileana Sterp și copiii săi

Sursa: Captură YouTube

Ileana Sterp este una dintre fiicele familiei Sterp. Deși este măritată și are doi copii, aceste lucruri nu o împiedică să fie atașată, în continuare, de mama și frații ei.

Ileana Sterp este una dintre surorile lui Culiță Sterp. Aceasta este, și ea, foarte cunoscută în mediul online, având un canal de YouTube unde postează regulat întâmplări din viața ei.

Cum și-a petrecut Ileana Sterp timpul liber

În weekend-ul trecut Ileana Sterp a fost în vizită la mama Geta. Aceasta i-a luat și pe cei doi copii ai săi, Carla și Damir.

„Am venit la mămica, pentru două zile, eu și cu piticii mei”, a spus Ileana, în cel mai recent vlog.

Aceștia au venit dis de dimineață la mama Geta, care a fost foarte fericită să-i revadă, fiind foarte atașată de micuții ei nepoți. Aceasta nu este singura care ține la copii, ci și Getuța, sora Ileanei, îi îndrăgește mult pe Carla și Damir.

Imediat cum a intrat în curtea casei, Getuța s-a dus s-o sărute pe micuța Carla. De asemenea, aceasta ține mult și la Damir, cu care ea și mama Geta au stat, prin rotație, în timpul vizitei, cât și la Milan, băiețelul lui Culiță Sterp.

Spre finalul clipului postat de Ileana, se poate observa cum sora ei se joacă cu nepoții prin curtea în care mama Geta ține măgărușii.

Pe parcursul clipului, mătușa copiilor le-a intrat mereu în joc acestora, arătându-se foarte entuziasmată de vizita lor.

Micuții au fost foarte răsfățați de bunica și mătușa lor, însă Carla a vrut să se ocupe și de treburi gospodărești, așa că și-a luat o găleată și a început să adune toate ouăle din cotețul găinilor, pentru a i le aduce bunicii.

„Vai, scumpa lu mama! Mi-a adus ouțele.

Să nu le scapi, iubire. Stai să le punem în frigider amândouă.”, a fost reacția mamei Geta, când a văzut-o pe nepoata ei cu găletușa plină de ouă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ileana Sterp, dezvăluiri despre stilul ei de viață: „Fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima”

Videoclipul i-a emoționat cu adevărat pe fani

Cei mici se bucură cu adevărat de viața la țară, de aceea Ileana nu ezită să-i aducă la bunica ori de câte ori are ocazia, pentru a vedea, și ei, cum a copilărit mama lor, împreună cu frații săi.

Ileana Sterp i-a dat fiicei sale chiar și lapte muls direct de la măgăriță, pentru a vedea cât de gustos este laptele natural.

Micuța a băut o cană întreagă din laptele muls de mama ei.

„Uite mami, vrei să-l guști? Gustă, că-i lăptic. E bun, mami? Cum nu? Că l-ai băut pe tot.”, a spus mama Carlei, încercând s-o convingă să guste din lapte.

La vederea vlogului postat de Ileana, fanii nu au întârziat să-i lase comentarii prin care să-i transmită că ea și copiii le-au trezit multe amintiri plăcute prin imortalizarea acestor momente petrecute în familie.

„Frumoasă familie, multă sănătate și împliniri și copiilor tot ce este mai bun pe lume./ Viața la țară, înconjurat de natură și animale este minunată, îmi amintiți de copilărie./ O familie foarte unită, vă ador, sunteți foarte gospodari.”,  au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Culiță Sterp! Artistul și logodnica lui sunt pregătiți să-și unească destinele: „Ne-am bătut capul cu toate detaliile”