„Am primit de la mama lui Anghel”. Ce cadou special a primit fiul lui Theo Rose după ce s-a născut! A fost luat tocmai din Africa de Sud

Autor: Lavinia Medrea

A fost luat tocmai din Africa de Sud

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose a devenit ieri mămica unui băiețel de 3,8 kilograme, Sasha Ioan. Copilul a primit nota 10 de la medici și a fost primit cu mare bucurie de familia și prietenii artistei.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți ieri. Cei doi s-au dus la o clinică privată de la primele ore ale dimineții, pregătiți pentru momentul cel mare. Cântăreața ar fi vrut să nască pe cale naturală, dar medicul a sfătuit-o să facă cezariană, fiind prezente niște riscuri medicale. Din fericire, totul a decurs bine, iar Theo Rose și-a ținut fiul sănătos în brațe, la scurt timp după naștere.

Ce cadou special a primit fiul lui Theo Rose după ce s-a născut

Anghel Damian nu s-a dezlipit de Theo Rose ieri și a fost foarte emoționat când fiul lui a ajuns pe lume. Sasha a fost vizitat, pe parcursul zilei, de bunici și de nași și, cu ocazia acestui mare eveniment, au fost aduse și cadouri. De departe cel mai deosebit cadou a fost cel adus de mama lui Anghel Damian, respectiv o pietricică specială care să aducă noroc și să-l protejeze pe Sasha Ioan de toate cele

rele.

„Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia prea mult în brațe. E cu totul și cu totul altceva, am înțeles ce au simțit toți părinții. Mai dă așa o lacrimă, sunt sensibilă, vulnerabilă.

Citește și: „Agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea”. După ce s-a spus că s-a bătut cu Anghel Damian, Theo Rose povestește ce s-a întâmplat, de fapt

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am primit de la mama lui Anghel o pietricică din Africa de Sud, e o piatră care să poarte noroc, să protejeze!”, a declarat Theo Rose.

Cum a decurs nașterea pentru Theo Rose 

Deși multă lume se aștepta să se simtă foarte obosită după naștere, Theo Rose a declarat că se simte bine și că este foarte fericită.

„Sunt brici, foarte bine, nici nu visam că o să fie așa bine. La 9:17 minute, am născut prin cezariană, în cele din urmă. A fost o sarcină relaxantă, o naștere la fel, am avut o liniște pe care o visam. Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, și s-au sesizat niște riscuri și a trebuit să luăm o hotărâre.

Citește și: ”Ai născut?” Theo Rose a stârnit curiozitatea fanilor din online, după ce s-a postat direct din spital. În urmă cu câteva ore, artista a făcut câteva declarații despre naștere

Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, are ochii tatălui lui. Are 3 kg 800 și 54 de cm. E perfect! A fost foarte liniștit, acum probabil i s-a făcut foame, e bine, ne descurcăm cu toate, mulțumim lui Dumnezeu”,  a mărturisit Theo Rose, după ce a născut.