''Am privit-o în ochi ultima oară.'' Durere fără margini pentru Oana Roman. Mesajul sfâșietor transmis de vedetă, la câteva zile după înmormântarea Mioarei Roman

Autor: Diana Bostan

Mesajul sfâșietor postat de Oana Roman

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman nu-și revine după moartea mamei sale. Mioara Roman a fost condusă luni pe ultimul drum, însă vedeta este încă copleșită de acest eveniment trist și tragic. Ce a postat Oana Roman pe contul său personal de Instagram?

Oana Roman își revine cu greu după moartea mamei sale. Vedeta a postat mai multe fotografii emoționantă de la înmormântarea mamei sale, fotografii însoțite și de versurile unei piese care descrie perfect starea ei.

Ce mesaj sfâșietor a transmis vedeta, la câteva zile după înmormântarea Mioarei Roman

În această dimineață, Oana Roman a împărtășit un moment profund de emoție și amintire pe platforma sa de socializare, postând în secțiunea Instastory un colaj sensibil cu fotografii de la înmormântarea mamei sale, Mioara Roman. Alegerea piesei "Oriunde ai fi" a lui Dan

Bălan pentru fundalul acestui colaj a adăugat o notă specială de melancolie și profunzime, amplificând impactul emoțional al postării. Postarea a fost însoțită de mesajul ”Te iubesc mama”.

Gestul vedetei subliniază nu doar durerea pierderii, ci și dragostea și respectul continuu pentru memoria mamei sale. Prin această postare, Oana Roman demonstrează că, deși timpul trece, legătura cu Mioara Roman rămâne vie în inima sa, păstrându-i amintirea aproape și evidențiind profunda ei influență asupra vieții și sufletului fiicei sale iubite.

Citește și: “Mama trimite mesaje sub diverse forme”. Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei la câteva zile de la înmormântare. Vedeta a postat totul pe contul său de Instagram

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am privit-o în ochi ultima oară/ Lacrimile curgeau, erau atât de amare/ Mă ruga să n-o uit, simțea că-i ultima vară/ Iar eu îi spunem așa:iubirea nu moare”, sunt versurile pline de emoție și de tristețe a piesei interpretate de Dan Bălan, versuri pe care Oana Roman le-a asociat cu momentul în care și-a luat ”la revedere” pentru ultima oară de la mama ei.

Oana Roman le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și sprijinul din această perioadă grea

Copleșită de durere, Oana Roman a găsit puterea de a le mulțumi tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă extrem de dificilă. Vedeta le-a vorbit urmăritorilor printr-un clip postat pe contul său personal de Instagram, în secțiunea Instastory.

Oana Roman a mulțumit pentru toate mesajele de încurajare, menționând faptul că acest lucru i-a dat puterea necesară pentru a merge mai departe.

Vedeta a mărturisit că are mai mult decât o comunitate în mediul online, are o familie. Oana Roman le-a mulțumit și prietenilor care au fost lângă ea în această perioadă. Cu lacrimi în ochi, vedeta a mărturisit că mama ei a plecat în liniște, exact așa cum și-a dorit.

Citește și: Isabela, fiica Oanei Roman, i-a îndeplinit bunicii sale o ultimă dorință: „Mama sigur a auzit-o”. Vedeta a surprins momentul emoționant

„Am simțit nevoia să vorbesc cu voi, să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile, pentru toată susținerea pe care am primit-o, pentru puterea pe care mi-ați dat-o. Vă sunt recunoscătoare pentru că am simțit o putere și o energie extraordinară. Am înțeles că în online am mai mult decât o comunitate, am o familie, ce mare bine-cuvântare. Vreau să mulțumesc prietenilor care au fost lângă mine. Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn. Mama a fost petrecută pe ultimul ei drum așa cum a meritat și așa cum trebuie”, a spus Oana Roman, într-un Instastory.