Am putea face credit la banca pentru a plati amenzile din trafic! Iata ce prevede noul cod rutier

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Priviti aceste date. Din 2001 si pana in prezent, zeci de mii de oameni si-au pierdut viata. Parca am fi implicati intr-o conflagratie! In realitate, romanii mor pe capete in accidente rutiere.

Dar sa vorbim despre solutii. 5 mii de euro amenda si permisul suspendat pentru 5 ani. Asta riscau soferii care erau vinovati de producerea unor accidente grave. Asta era prevazut in primul proiect.

Acum, lucrurile s-au schimbat. Sa presupunem ca un sofer care a consumat bauturi alcoolice produce un accident soldat cu victime. Va avea permisul suspendat numai 2 ani. Daca ati depasit viteza cu mai mult de 60 de kilometri pe ora, ramaneti fara permis 180 de zile.



Soferii care ocolesc barierele de la trecerea la nivel cu calea ferata sau cei care trec pe rosu si produc un accident vor plati  9.600 de lei. Sunt bani suficienti pentru o vacanta relaxanta in tarile calde.
##VIDEO81255##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.