Am ramas cu gura cascata cand am aflat cum si-a facut semnele astea de pe gat! Nu credeam ca e cineva instare de asa ceva

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 15:00

Tanara sufera de dermatografie, adica pielea ei e foarte sensibila si se irita la orice atingere.

Hannah Arbuthnott nu sufera de vreo alergie la un produs anume, si e alergica la atingeri. De fiecare data cand isi atinge pielea, in cateva secunde zona se inroseste. De exemplu, daca deseneaza o inima, aceasta ramane vizibila pentru mai mult timp.

Una din 20 de persoane sufera de aceasta afectiune, dar majoritatea nu apeleaza la ajutorul medicilor, pentru ca le pune sanatatea in pericol si nu se maniesta in niciun alt fel.

Multi se folosesc de asta pentru a-si desena pielea. "Aceasta e partea amuzanta. Poti desena simboluri sau notite si raman acolo timp de o jumatate de ora", a marturisit Hannah.

Iata o demonstratie a acestei afectiuni:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

This

woman is allergic to her own touch.

Posted by INSIDER on  11 Ianuarie 2016

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.