,,Am rămas, efectiv, șocată de reacția ei''. Colegele Dianei de la ,,Bravo ai stil!'' nu au uitat episodul ei de furie de joia trecută. Ce discuții s-au aprins în această seară?

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 aug 2023, 23:33

Disputele nu se încheie la Bravo ai stil!

Sursa: Captură KANAL D

Reacția Dianei, din ediția de Gală de săptămâna trecută, nu a fost așa repede trecută cu vederea de către Alexandra. Aceasta a venit cu remarci dure față de comportamentul agresiv al Dianei. Conflictul încă mocnește!

În această seară, în ciuda comentariilor aduse vizavi de reacția ei, Diana a încercat să-și păstreze calmul.

Au ieșit scântei între concurentele ,,Bravo ai stil!'' 

În urma disputelor dintre Diana și Alexandra, care au avut loc atât în ediția de joi, 10 august, cât și în Gala de vineri, 11 august, conflictul pare să fie, acum, aplanat de către Diana.

Însă, colegele ei încă fac remarci dure și comparații ironice în urma reacției pe care a avut-o concurenta Bravo ai stil!.

Diana susține că a avut acel episod de furie din cauză că o supără cuvintele răutăcioase, ci nu din cauză că refuză criticile. De asemenea, ea admite că este o fire vulcanică și de aceea nu a putut evita să se exteriorizeze.

,,Știu că e bine să accepți critica și e normal, și eu o accept, dar sunt persoane care o spun cu răutate: ''tu nu ești de Bravo ai stil!''. Te enervezi, fără să vrei îți vine să arunci cu ceva că n-ai cum, te enervezi și eu sunt o persoană vulcanică, uneori asta e o problemă, trebuie să învăț să mă controlez'',  mărturisește

Diana.

Totodată, ea mai afirmă că răspunsul ei la cuvintele dure a fost inevitabil, având în vedere că depune eforturi constante în emisiunea Bravo ai stil!.

,,Alexandra mi-a zis că eu nu sunt de ''Bravo ai stil!'' și n-am ce căuta aici. N-ai cum să nu te enervezi, fiindcă toți depun suflet și timp.(...) Nu vreau să intru în detalii, că n-are sens, mie îmi place când cineva îmi zice așa, că mă încurajează mai mult.

Pur și simplu am avut, pe moment, o reacție urâtă.'', adaugă Diana.

Citește și: Alexandra, atac dur la adresa Dianei! Reacția concurentei a șocat din nou pe toată lumea! „Pentru mine este nimeni!” Iată ce val de controverse s-au iscat în platoul Bravo, ai stil

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă Diana încearcă să încheie conflictul, celelalte concurente încă pun paie pe foc

Totuși, Alexandra nu lasă garda jos și continuă să critice, în mod aspru, episodul de furie al Dianei.

,,Am rămas efectiv șocată de reacția ei și de alte reacții pe care le-am auzit într-o conversație pe care o avea la telefon după ce s-a terminat gala.

Pe aici pe culoar vorbea tare, nu pot să reproduc ce a zis.'',  spune concurenta ,,Bravo ai stil!'', Alexandra.

Însă, chiar dacă o să încerce să își țină în frâu temperamentul vulcanic, Diana rămâne la aceeași părere pe care a enunțat-o anterior despre colegele ei care emană o energie negativă, conform afirmațiilor ei.

,,Eu o să-mi mențin părerea mea mai departe, doar că n-o să mai fiu atât de agresivă în vorbe și o să fiu mai liniștită(...). Am și eu scăpările mele, ca toți. Ne mai enervăm, mai țipăm.'', declară Diana.

De asemenea, și Alexandra și-a format o părere negativă despre colega ei, pe care o consideră, în continuare, o femeie nestilată.

,,Imaginea pe care o am vizavi de ea e deja creionată și mi-e greu să cred că aș putea să mi-o mai schimb. Pentru mine nu este o femeie stilată.'',  spune Alexandra despre Diana.

Nu doar Alexandra vorbește despre ieșirea Dianei, ci și Iris aduce critici asupra acestui subiect. Ea o compară, în mod ironic, pe Diana cu o fostă concurentă agresivă a emisiunii ,,Bravo ai stil!''.

,,Mie mi-a amintit de o fostă concurentă a Bravo ai stil, care nu pot să zic că este definiția stilului, din punctul meu de vedere. Să cităm o mare doamnă: mamă, mamă, ce-o bat pe asta.(...) Este vorba despre Andreea Tonciu, adică mie mi s-a părut un moment de Andreea Tonciu.'',  este comparația făcută de către Iris, în această seară.