”Am rămas gravidă imediat” Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. Bruneta face dezvăluiri incendiare despre povestea lor de dragoste

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 ian 2024, 17:25

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Sursa: Instagram- Tonciu Andreea Oficial

Andreea Tonciu a dezvăluit modul inedit în care și-a cunoscut partenerul. Bruneta și Daniel Niculescu și-au unit destinele în anul 2016, iar din povestea lor de iubire a rezultat o fetiță.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu și-au început povestea de dragoste într-un mod neobișnuit, într-o parcare, iar totul s-a derulat extrem de rapid. După doar 12 zile de la întâlnire, Andreea a rămas însărcinată, marcând încă de la început relația lor cu un moment cu totul special. Vedeta a dat mai multe detalii legate de povestea ei de iubire cu Daniel Niculescu.

Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Plină de energie și entuziasm, Andreea Tonciu nu a avut prea mult noroc în dragoste. Asta până să-l întâlnească pe Daniel Niculescu, cel ce i-a devenit și soț. În cadrul unui podcast, Andreea Tonciu povestit cum și-a întâlnit marea dragoste, mai exact în parcarea unui magazin, acolo unde mama ei își făcea cumpărăturile.

Andreea Tonciu și-a întâlnit bărbatul visurilor atunci când se aștepta mai puțin. Ajunsă cu mama sa în parcarea unui centru comercial, l-a remarcat întâmplător pe Daniel.

Cu toate că îl considera cel mai frumos bărbat, nu a avut curajul să facă primul pas. Cu toate acestea, destinul a intervenit în favoarea lor, iar Daniel a făcut primul pas la doar câteva ore distanță, când i-a scris pe o rețea de socializare.

Citește și: Andreea Tonciu petrece sărbătorile în casă nouă: „În casa asta aș vrea să mor”. Cum a fost mutarea pentru vedetă

”Stând în mașină pe telefon și întorc capul...văd o mașină neagră pe unu cu cămașa bleu care vrea să parcheze lângă mine, dar eu eram parcată pe două locuri. Când mă uit mai bine am zis ”dar cine e ăsta, e prea frumos băiatul ăsta”, dar nu a putut să parcheze lângă mine că nu avea loc. Am zis că în viața mea n-am avut un bărbat frumos ca ăsta(...)

Eram la masă cu toate vedetele, le povesteam și jur că în momentul ăla mi-a venit mesaj pe telefon și am zis că el e. Mi-a spus că trece mereu pe strada mea și-mi vede mașina. Am stat juma de oră de vorbă cu el, mi-am luat geanta și am plecat la întâlnire. M-am dus la plimbare cu el, am stat până la vreo patru dimineața, am vorbit, ne-am plimbat și de atunci ne-am văzut în fiecare zi”,
a spus Andreea Tonciu în cadrul unui podcast.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Andreea Tonciu a rămas însărcinată la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Daniel Niculescu

Andreea Tonciu a relatat că ea și Daniel s-au întâlnit zilnic timp de 12 zile, cei doi având inclusiv parte de o escapadă la munte, după care a rămas gravidă imediat.

Această întâmplare a avut loc în septembrie, iar în octombrie deja aflase de sarcină. Toate aceste evenimente s-au desfășurat în 2015, iar în 2016 a venit pe lume fiica lor, Rebecca.

Citește și: Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu: ”Cred că de asta îmi merge mie bine” Vedeta a dezvăluit ce nemulțumiri are

„Am stat 12 zile, ne-am văzut zilnic și am plecat la munte și am rămas gravidă imediat. În septembrie ne-am văzut, ne-am cunoscut și în octombire am rămas gravidă. În 2015 s-a întâmplat totul și în 2016 s-a născut Rebi. Mama plecase în America, eu stăteam mereu cu el.  Eu sunt fumătoare, nu mai puteam să fumez, îmi era rău, nu mai suportam parfumul. I-am zis unei prietene să-mi ia un test. Primul test din viața mea a ieșit pozitiv”, a mai spus Andreea Tonciu în cadrul aceluiași podcast.

Vedeta a fost extrem de emoționată în momentul în care a aflat că este însărcinată, însă vestea a și speriat-o, gândindu-se dacă Daniel își dorește acest copil și dacă vor rămâne împreună.