„Am rămas suflete pereche”. Ce relație are în prezent Anamaria Prodan cu Tibi Dumitrescu. Ce a dus, de fapt, la separarea lor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2023, 23:20

Ce a dus, de fapt, la separarea lor

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre fostul ei soț, Tibi Dumitrescu, și a dezvăluit ce relație au în prezent.

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde a dat detalii în exclusivitate despre fostul ei soț, Tibi Dumitrescu, cel care este și tatăl celor două fiice ale impresarei, Rebecca și Sarah.

Ce relație are în prezent Anamaria Prodan cu Tibi Dumitrescu

În exclusivitate pentru WOWnews, Anamaria Prodan a vorbit despre cum este ca om Tibi Dumitrescu, tatăl Rebeccăi și al Sarei.

Impresara l-a caracterizat drept un tată și un om bun, dar mai presus de toate l-a numit „sufletul ei pereche”.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru foștii bărbați din viața ei „Ca mine nu mai găsești”. Cine este bărbatul din viața impresarei

Anamaria Prodan crede, în ziua de astăzi, că drumurile ei și ale lui Tibi Dumitrescu s-au separat din cauza faptului că fostului ei soț nu i-a plăcut niciodată să fie în atenția publică, ci să fie un om simplu, care duce o viață normală.

„El este low-profile și așa a fost toată viața, cred că ăsta a fost și faptul care pe noi, cumva, ne-a dus în direcții diferite. Eu provenind dintr-o familie mare, întotdeauna în lumina reflectoarelor, el niciodată nu și-a dorit, deloc. Dar am rămas suflete pereche. Crede-mă că, în viața asta, să știi că noi avem niște oameni care au făcut parte din viața noastră și acolo trebuie să rămână, pe viață!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan visa să aibă o familie mare alături de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că Tibi Dumitrescu a fost și este un tată care și-ar da și viața pentru fetele lui, lucru pe care l-ar fi așteptat și de la fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, dar a primit contrariul.

Impresara visa să aibă o familie mare cu mulți nepoți și copii alături de antrenor dar, din păcate, această dorință nu s-a mai materializat din cauza divorțului inevitabil dintre cei doi.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan își ține copiii aproape și îi pune la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, deoarece simte că este de datoria ei să-și înștiințeze „puii” cu tot ce se întâmplă, așa cum a fost și impresara obișnuită în familia ei.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre sarcina pe care a pierdut-o: ,,Mi-am dorit atât de mult''

„Tibi și-a sacrificat viața pentru copiii lui. Și așa m-am gândit că va face Laurențiu Reghecampf pentru copilul lui și pentru copiii lui. Aici vezi diferența dintre oamenii adevărați și oamenii mai puțin oameni, părerea mea. Copilul nu te roagă el să-l aduci pe lume, este opțiunea ta și dorința ta de a aduce pe lume un copil.

În schimb, datoria unui părinte și cea mai mare realizare a unui om pe pământ este un copil, nu averea, nu casele, nu mașinile. Copilul!

Eu visam să trăim, să vină nepoții, să avem mese mari de câte 20 de persoane.(...) Toți sunt șocați. Lumea m-a judecat la un moment dat că de ce copiii au știut tot ce s-a întâmplat în familia mea, între mine și soț. Doamne ferește! Copiii mei știu, de când s-au născut, absolut orice! Noi am luat, de-a lungul vieții, decizii alături de copiii noștri”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru WOWnews.