„Am revenit”. Virginia de la „Casa iubirii”, probleme pe rețelele sociale. De ce nu a mai fost activă concurenta în online

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 ian 2024, 15:16

Ce a pățit Virginia de la „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Virginia Tistea

Virginia Țîștea este una dintre concurentele din sezonul 3 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D.

Virginia Țîștea este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, unde postează diverse materiale legate viața ei personală, dar și despre parcursul pe care îl are în cadrul show-ului „Casa iubirii”.

Cu ce probleme s-a confruntat Virginia 

Recent, frumoasa concurentă a avut parte de o întâmplare neplăcută, întrucât își pierduse contul de Instagram. În timpul în care nu a mai avut acces la cont, tânăra a pierdut legătura cu urmăritorii ei.

Virginia era cât pe ce să-și piardă comunitatea impresionantă de 16 mii de fani, fiind nevoită să-și facă o nouă pagină de Instagram, de unde ar fi pornit de la zero.

Însă nu a fost cazul, căci, spre norocul ei, concurenta a fost ajutată să-și recapete contul pe respectiva platformă.

Citește și: „Când sunt cu tine parcă face parte din poveste” Patrick, îndrăgostit după întoarcerea în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii? În ce ipostază a fost surprins concurentul

Din fericire, fata nu a trebuit să stea foarte mult timp deconectată de urmăritorii ei. Însă, aceasta a ținut să-i liniștească pe cei care au fost alarmați de dispariția ei subită, explicându-le că a avut o problemă pe care a reușit să o remedieze „în doar câteva ore”.

Virginia a făcut acest anunț prin intermediul unui InstaStory, în care, lângă o frumoasă poză cu ea, a scris mesajul: „Am revenit”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce scopuri are Virginia de la „Casa iubirii”

În respectiva fotografie, tânăra pare încântată de faptul că nu și-a pierdut pagina și comunitatea pe care a construit-o în tot acest timp.

Virginia Țîștea, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele șapte concurente din emisiunea „Casa iubirii”. Aceasta a intrat în competiție cu scopul de a-și găsi un partener cu care să se identifice.

De asemenea, fata își dorește să înceapă o relație serioasă în acest show, cu un băiat alături de care să petreacă momente speciale.

Citește și: Patrick și Virginia, prima cină romantică în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a făcut mărturisiri uluitoare! “Îmi stârnești foarte mare interes!”

Pe lângă dorința de a-și găsi marea iubire, fata mai are un țel foarte important, acordând o atenție sporită studiului. În acest sens, concurenta urmează un program de master în domeniul Administrației Publice.

Cel de al treilea sezon al emisiunii „Casa iubirii” a început pe data de 15 ianuarie, la doar o zi distanță de la Marea Finală a sezonului cu numărul 2, în cadrul căreia au fost aleși marii câștigători.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.