„Am scăpat de toată nebunia cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă”. Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre fostul soț, la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Flavius Nedelea

Author: Andreea Buinoschi

Anamaria Prodan și fostul ei partener au trecut prin momente tensionate

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea formează un cuplu de câteva luni, iar acest lucru îi umple impresarei sufletul de bucurie. Femeia de afaceri se bucură de tot ceea ce trăiește alături de fostul partener, dar nu poate trece peste un singur aspect din trecut.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea și-au oficializat relația. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund și radiază de fericire. Apropiații știau de relația lor, iar aceștia au construit o bază solidă a poveștii de iubire, încet, departe de ochii tuturor.

Trecutul nu mai înseamnă nimic pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și fostul ei partener au trecut prin momente tensionate și multe dintre ele au fost publice, încă de când au anunțat că divorțează.

Cu toate acestea, în prezent, femeia de afaceri și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat, care a făcut-o să uite de toate problemele din trecut.

„Sunt un om împlinit. Astăzi, pot să spun că sunt un om împlinit, sunt un om fericit. Poate singurele dureri pe care, astăzi, le mai am, între ghilimele dureri, sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul.

Atât!

În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic. Mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.

Citește și: Primele declarații date de Anamaria Prodan, după ce a fost dezvăluit numele iubitului pe care l-a ținut ascuns: „Este un bărbat cu «B» mare”

Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta fin familia mea că, după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit, pe strada mea, orbitor de frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea ” Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea fac echipă bună și în afaceri

Nu doar din punct de vedere sentimental lucrurile merg foarte bine între ei, ci și din punct de vedere profesional. Aceștia au început să colaboreze și în ceea ce privește afacerile și fiecare călătorie de afaceri se transformă într-una romantică.

„Noi am plecat cu business (n.r. afaceri) acolo.

Avem mai multe business-uri. Unul dintre ele este foarte frumos, cu ambarcațiuni de lux și am mers să vedem câteva ambarcațiuni, niște iahnturi foarte frumoase.

Noi, vara, o petrecem pe iaht, pe iahturile noastre, de data asta și abia aștept să ne trăim povestea frumos, departe de tot. Sunt o răsfățată și da, mergem peste tot împreună. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, după nașterea copiilor.

Citește și: „Acest bărbat dictează tot ceea ce se întâmplă”. Anamaria Prodan face dezvăluiri din intimitatea relației cu noul iubit. Cum decurg lucrurile între impresară și noul partener

Așa ni le transformăm pe toate (călătoriile). Plecăm non-stop noi, plecăm ori săptămânal, ori la două săptămâni. (n.r. copiii) îl respectă și au ce să învețe de la el. Pe partea de business, au ce să învețe”, a mai spus aceasta.