”Am simțit că mama mea va muri” Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Betty Salam despre tragedia care i-a marcat viața: ”M-am simțit vinovată”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mai 2023, 08:35

”Am simțit că mama mea va muri” Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Betty Salam

Sursa: Captură YouTube

Betty Salam a făcut primele declarații despre drama care i-a marcat viața, pierderea mamei la o vârstă fragedă, în emisiunea „În Oglindă” cu Mihai Ghiță.

Invitată în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, pe care o puteți urmări online pe canalul de YouTube theXclusive, Betty Salam a vorbit pentru prima dată despre moartea mamei ei. Deși avea o vârstă fragedă, fiica lui Florin Salam a dezvăluit că a simțit că mama ei va muri. 

Betty Salam și-a imaginat-o pe mamei ei moartă înainte cu o săptămână ca evenimentul să se producă

Betty Salam a dezvăluit, în emisiunea lui Mihai Ghiță, că a simțit că mama ei va muri, aceasta și-a imaginat întreg momentul, însă nu a îndrăznit să-i spună tatălui ei.

”Am simțit înainte cu o săptămână că mama mea va muri. (n.r Cum ai simțit?) Nu știu! M-am simțit vinovată pe tema asta. La un moment dat, credeam: ”asta îmi doresc”, asta gândeam eu.

Eram foarte mică, aveam șapte ani, asta îmi doresc eu? Să se întâmple asta cu mama mea. Vedeam tot momentul, am văzut și eu pe internet, nu știu absolut nimic. Eu nu am fost la moartea mamei mele, și mă repet, mă bucur că nu am rămas cu imaginea aia urâtă, tristă, iar eu nu voiam să o am așa în ochi...Tot ce am văzut acolo pe internet eu aveam în viziunea mea înainte cu o săptămână.
Am văzut asta când ea era la spital...eram cu ochii deschiși și mi-am imaginat chestia asta”,
a spus Betty despre moartea mamei ei.

Când a simțit Betty Salam cu adevărat lipsa mamei ei

Betty a dezvăluit că i-a simțit lipsa mamei cu adevărat în momentul în care s-a născut fiul ei, în acel moment a simțit că nu are pe nimeni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Știi când am conștientizat pierderea mamei mele? Când l-am născut pe Matthias, atunci mi-am dat seama că nu o am pe mama lângă mine, știam chestia asta și sufeream foarte tare pe tema asta, pentru că mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele”, a

mai spus Betty.

Citeste si: Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: "Ne-au făcut să nu vorbim"

Cum era, de fapt, Fănica? 

Betty și-o amintește pe mama ei ca fiind foarte încăpățânată și ușor copilăroasă, îl iubea enorm pe tatăl ei, astfel, atunci când el venea acasă, se punea pe locul doi și toată atenția i-o acorda lui.

”Era o persoană încăpățânată, nu era imatură, voia atât de mult să stea cu tatăl meu. Când tata era acasă, ea mereu se punea pe locul doi, pentru că prindea ocazia să-l vadă și nu mai voia pe nimeni în jurul ei, voia doar să stea cu el. De multe ori se încăpățâna atât de tare, ca nu voia să meargă la doctor, nu voia să se facă bine, nu lua medicamentele la timp”, a mai spus Betty despre Fănica, mama ei.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Florin Salam! Manelistul va fi bunic pentru a treia oară. Care dintre copii îi va oferi un nou nepoțel

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?