„Am spus că nu o să plâng niciodată”. Ștefan izbucnește în lacrimi după despărțirea de Aleyna. Aflați ce se va întâmpa în „Casa iubirii” luni, 18 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mar 2024, 21:12

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ștefan nu va mai suporta suferința și va izbucni în lacrimi.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ștefan nu va mai suporta durerea provocată de Aleyna și va izbucni în lacrimi.

Ștefan izbucnește în lacrimi după despărțirea de Aleyna

În episodul de mâine, 18 martie 2024, Julia va face o afirmație foarte dureroasă pentru Ștefan, o afirmație care, după spusele concurentei, este susținută inclusiv de Aleyna, cea care a fost descalificată în gala din 17 martie pentru că l-a înșelat pe Cosmin în afara competiției cu

Marius, descalificat și el pentru încălcarea regulamentului, de asemenea.

„Ștefan, vreau să-ți spun că Aleyna în momentul de față este de aceeași părere ca mine și ea a spus-o prim a, că am impresia că Ștefan a mai acceptat doar de emisiune (n.r.: infidelitatea Aleynei)”, va spune Julia.

Citește și: „Vrea să apară cât mai mult pe ecran”. Cosmin, val de hate în online! De ce este criticat concurentul de la „Casa iubirii”

Discuția îl va face pe Patrick să se ridice plin de nervi de pe canapea, iar Ștefan nu va mai suporta durerea și va izbucni în lacrimi.

„Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat”, va declara Julia.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii”, mesaj cu subînțeles pe Internet! „Iubirea de care ai nevoie”. Fanii s-au dus imediat cu gândul la Robi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Ăsta sunt, cine o să mă placă o să mă placă așa cum sunt, am spus că nu o să plâng niciodată, o să stau drept exact atunci când plâng. Îmi pare rău dacă v-am supărat și pe voi cu ceva, băieții și fetele!”, va spune, printre lacrimi, Ștefan.

Robi, declarație uluitoare în „Casa iubirii”

Robi va încerca mâine să-l consoleze pe Ștefan și va face o declarație care nu i-ar pica bine nimănui, în special Virginiei, iubita lui.

„Mai sunt 4 miliarde de femei. Ne găsim noi una!”, va spune Robi.

Virginia îl va atenționa pe Robi în privința cuvintelor pe care le aruncă și îl va anunța că va încerca să nu interpreteze ceea ce tocmai a auzit.

„Ar trebui ca tu să nu te arunci cu cuvintele pentru că nu e ok, eu aș putea interpreta ce ai spus tu în foarte multe feluri, de aia nu vreau să mă grăbesc nici eu”, va spune Virginia.

Ce se întâmplă mai departe aflați luni, 18 martie 2024, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!