Am testat hainele din magazine intr-un laborator si rezultatele sunt ingrijoratoare. De ce se strica imbracamintea atat de repede

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:45

Unii producatori habar nu au ce vand.

V-ati intrebat vreodata de ce unele haine, pe care poate ati platit sute de lei, sunt bune de aruncat dupa doua spalari? Sau de ce se intampla sa va treziti cu picioarele in culoarea blugilor? Răpunsul e simplu: unii producători habar nu au ce vand. Ne-am convins ai noi, după ce am vizitat un laborator în care piesele de vestimentaţie sunt testate pana la ultima fibra

Totul se petrece intr-un laborator din Capitala.

Un examen de rezistenta, simplu in esenta, care poate schimba o intreaga linie de productie.

Pilingul tehnic este scamosarea hainelor, asa cum ii spunem cu totii. Un efect nu doar inestetic, dar si pagubos.

Din pacate, multe obiecte vestimentare au aceasta problema in ultimii ani. Culoarea dispare chiar si de la prima spalare, dar mai grav este altceva: ca vopseaua poate ajunge si pe pielea noastra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In unele cazuri nici macar nu a fost nevoie de vreo atingere, ploaia a fost suficienta.

Romania nu are reguli foarte stricte in ceea ce priveste calitatea obiectelor vestimentare. In Anglia, spre exemplu, hainutele bebelusilor sunt testate inclusiv impotriva incendiilor. La noi este de ajuns eticheta pe care sunt mentionate materialele si instructiunile de spalare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.